Ντεμακιγιάζ: Το Απόλυτο Τρίπτυχο Της Ρουτίνας Αντιγήρανσης!

Θα μου πείτε ότι μετά βίας ξεβάφεστε το βράδυ! Θα σας θυμίσω, λοιπόν, ότι μια επιδερμίδα ρυπαρή οδεύει ολοταχώς στην πρόωρη γήρανση! Καθόλου τυχαίο, λοιπόν, ότι το ντεμακιγιάζ και μάλιστα το “καλό” ανήκει στο απόλυτο τρίπτυχο της ρουτίνας αντιγήρανσης by #faceyogaalexandravekiari:
#ντεμακιγιάζ_αντιηλιακήπροστασία_faceyoga

Έτσι όχι μόνο δεν πρέπει να αμελούμε το ντεμακιγιάζ, αλλά ιδανικά σας προτείνω να εφαρμόσετε τη μέθοδο του διπλού καθαρισμού (the double cleansing method) που σαφώς δεν είναι καινούρια, είναι, όμως, πάλι στο προσκήνιο. Ειδικά για όσες χρησιμοποιούμε προϊόντα στο καθημερινό μακιγιάζ που δεν θέλουν να μας… αποχωριστούν, όπως η αδιάβροχη μάσκαρα ή ένα long lasting foundation. Η μέθοδος βασίζεται στη διαδοχική χρήση δύο προϊόντων καθαρισμού με διαφορετική υφή και χρήση.

Βήμα 1 Με ένα καθαριστικό προϊόν με βάση το λάδι, αφαιρώ το μακιγιάζ κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Έτσι θα αιχμαλωτίσω τις ακαθαρσίες που μπορεί να φράξουν τους πόρους. Ξεπλένω με νερό. Σκουπίζω ταμποναριστά.

Βήμα 2 Με ένα ήπιο καθαριστικό (αφρό, τζελ) θα αφαιρέσω το οξειδωμένο σμήγμα που αποτελείται συνήθως από ρύπους και ιδρώτα.

Η επιδερμίδα μου είναι τώρα πεντακάθαρη, απαλή και πάνω απ΄ όλα έτοιμη να «ρουφήξει» τις κρέμες μου και όλα τα προιόντα της βραδινής μου περιποίησης. Κάντε το και δείτε τη διαφορά το πρωί!!!

#doublecleansing #faceyogadoublecleansing #antiagingfaceyoga 

Αλεξάνδρα Βεκιάρη, Face Yoga Specialist

Eίμαι Face Yoga Specialist, πιστοποιημένη από το International Holistic Medicine College και το Flow Center, ενώ έχω παρακολουθήσει webinars με την World Leading Face Yoga Expert, Fumiko Takatsu και σεμινάρια με την Danielle Collins. Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία, που υπηρέτησα για πολλά χρόνια με συνέπεια, έχω κάνει τη Face Yoga τρόπο ζωής και έχω αφοσιωθεί στην διάδοσή της στην Ελλάδα.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue