Δερματίνη: Η Kendall Jenner φέρνει την νέα οικολογική τάση στα ρούχα

Είναι τάση από το 2014, συνεχίστηκε με επιτυχία το 2015 και ακόμα και φέτος το δερμάτινο στοιχείο στο ντύσιμο είναι must σε διάφορους συνδιασμούς που προσδίδουν στυλ! Η διάσημη περσόνα και απόλυτο fashion icon KENDALL JENNER μας διδάσκει πως θα φορέσουμε το δερμάτινο κολάν ή τζάκετ και πώς θα το συνδυάσουμε με street style!

Να σημειώσουμε ότι μπορείτε να αντκαταστήσετε το δέρμα με οικολογική δερματίνη και να προτιμάτε ανακυκλώσιμα υλικά γιατί και η βιομηχανία της μόδας έχει αρχίσει να κάνει στροφή προς την βιώσιμη μόδα. Κατ΄επέκταση η συνεχώς αυξανόμενη συνείδηση των καταναλωτών προς το δίκαιο εμπόριο και την οικολογική μόδα, έχει σπρώξει πολλές fast fashion εταιρείες σε αναζήτηση υλικών που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμα και οργανικά, αλλά και στο να ακολουθούν το πρωτόκολλο του δίκαιου εμπορίου.

Φυσικά μη ξεχνάτε για απόλυτα ολοκληρωμένο look μπείτε στο πιο ψαγμένο site για μαλλιά και νύχια www.ikonomakis.gr/eshop

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue