Διαδραστική Ψυχαγωγία από την Catrice


25 Μαρ 2018

Καινοτόμος, μοναδική, τώρα και διαδραστική.

Η CATRICE είναι η πρώτη γερμανική μάρκα καλλυντικών που ανεβάζει live στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα διαδραστικό βίντεο. Η απλή παρακολούθηση ενός βίντεο αποτελεί πια παρελθόν – το μέλλον ανήκει σε πιο διαδραστικές μορφές, στις οποίες ο χρήστης μπορεί να επηρεάσει την πορεία της δράσης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαδραστική Ψυχαγωγία από την Catrice

Η CATRICE συνδυάζει την τάση της κινούμενης εικόνας με τη δυνατότητα εξατομίκευσης ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη συμμετοχή. Ο χρήστης που παρακολουθεί το βίντεο μετατρέπεται σε σκηνοθέτη και αποφασίζει ο ίδιος για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία. Βυθίζεται σε συναρπαστικούς κόσμους και έρχεται αντιμέτωπος με καταστάσεις που ίσως να του φανούν οικείες, καθώς είναι εμπνευσμένες από διάσημες ταινίες. 

Εστιάζουμε στη διασκέδαση. Όπως δήλωσε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της CATRICE, Meike Ipsen: “Είμαστε η πρώτη γερμανική μάρκα ομορφιάς που προσφέρει την εμπειρία ενός διαδραστικού βίντεο και βασικός μας στόχος είναι να σας διασκεδάσουμε.” Και συνεχίζει λέγοντας: “παράλληλα πιστεύουμε ότι αυτό είναι το μέλλον του Μάρκετινγκ Περιεχομένου καθώς πετυχαίνει δύο σημαντικούς στόχους: Αναγνωρισιμότητα της Μάρκας και Εμπλοκή του Κοινού.”.        Για να διαρκέσει ακόμη περισσότερο η διασκέδαση του κοινού, δημιουργήθηκαν 16 διαφορετικές διαδρομές με αμέτρητες εκπλήξεις – ταξίδια πίσω στη δεκαετία του ‘80 ή ακόμη και σε άλλους γαλαξίες.

Ο χρήστης που παρακολουθεί το βίντεο μετατρέπεται σε σκηνοθέτη και αποφασίζει ο ίδιος για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία. Βυθίζεται σε συναρπαστικούς κόσμους, με συνολικά 16 διαφορετικές διαδρομές και αμέτρητες εκπλήξεις – ταξίδια πίσω στη δεκαετία του ‘80 ή ακόμη και σε άλλους γαλαξίες!

Δείτε το διαδραστικό βίντεο εδώ: catrice.eu/gr

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue