Διανύουμε Τον Συναρπαστικό Οκτώβρη…Εκπλήξεις, Ανατροπές, Πάθος, Μυστικά!

Διανύουμε τον συναρπαστικό μήνα Οκτώβρη και από αστρολογική άποψη ίσως δε μιλάμε απαραίτητα για κοσμική τελειότητα, ωστόσο οι πλανητικές επιρροές αυτό το μήνα πρόκειται να αλλάξουν τη ροή πολλών πραγμάτων και κατεστημένων, ακόμα και να στήσουν εκ νέου το σκηνικό της ζωής. Δέσε τη ζώνη σου λοιπόν , αφού ο μήνας προβλέπτεται ταραχώδης μεν, υπόσχεται μία συναρπαστική πτήση δε. Εκπλήξεις, ανατροπές, πάθος, μυστικά. Η Πανσέληνος στις 13 Οκτωβρίου στον Κριό, σε τεταμένη όψη με τον Πλούτωνα, μας βάζει σε μία πίεση να αλλάξουμε και να μεταμορφωθούμε, αλλά στα μέτρα που ο ο καθένας το αντιλαμβάνεται και το αντέχει αυτό. Επίσης, η Νέα Σελήνη στις 28 Οκτωβρίου, στο Σκορπιό και σε άμεση εμπλοκή με τον Ουρανό, ίσως σημάνει το σπάσιμο των ταμπού, μαζί με μία ραγδαία αλλαγή του τρόπου ζωής και της συμπεριφοράς. Αλλά μόνο για όσους το τολμήσουν. Παράλληλα, το τέλος της αναδρομής του Πλούτωνα, μας κάνει να ακροβατούμε μεταξύ παρελθόντος και παρόντος και είναι ένα αστρολογικό γεγονός, την επίδραση του οποίου θα αρχίσουμε να νιώθουμε στη ζωή μας.

Κριός

Ο κυβερνήτης σου Άρης, εισέρχεται στο Ζυγό, παραμένοντας εκεί μέχρι τις 18 Νοεμβρίου και για σένα σημαίνει, πως ο τομέας των σχέσεων θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο, η παρουσία του Άρη εκεί φέρνει εντάσεις, διενέξεις και κόντρες, αλλά μόνο εάν ανήκεις σε αυτούς που δε μπορούν να χειριστούν σωστά κάποιες καταστάσεις. Μάθε όμως πως η θετική επιρροή της τελευταίας Νέας Σελήνης, δημιουργεί έναν προστατευτικό κλοιό γύρω σου, μην επιτρέποντας σε κανέναν να καταφερθεί εναντίον σου. H Αφροδίτη από το Ζυγό, σε τεταμένη όψη με το Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σου ξυπνά την ανάγκη να δημιουργήσεις βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις, μακριά απο κάθε επιπολαιότητα, η οποία αυτή τη στιγμή σου φαίνεται αφόρητη. Το τέλος της αναδρομής του Πλούτωνα, αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για εσένα, αφού ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, όσον αφορά τις επιτεύξεις και την επαγγελματική σου εικόνα, ενώ θα κριθεί κατά πόσο είσαι απο τις επιδόσεις σου ευχαριστημένος. Η ανάγκη σου να επιτύχεις κάτι σπουδαίο μεγαλώνει. Ίσως κάτι που με μόχθο το ανάστησες, αποδώσει καρπούς. Με την είσοδο του Ερμή στο Σκορπιό, θα χρειαστεί να δώσεις εξετάσεις στην υπομονή, κάτι αρκετά δύσκολο για σένα, ενώ ο Άρης στο Ζυγό, σου κλέβει λίγο απο την ενέργεια και τη δράση που σε χαρακτηρίζουν, βάζονάς σε όμως στο θαυμαστό κόσμο της διπλωματίας και της διαπραγμάτευσης μαθαίνοντάς σε πως είναι μέγιστη Τέχνη. Η Πανσέληνος στις 13 Οκτωβρίου φωτίζει το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας εκ νέου στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και συνεργασιών. H τεταμένη της όψη με το Πλούτωνα, θα σε φέρει στην ανάγκη να αμυνθείς και να καλύψεις τα νώτα σου σε τυχόν επιθέσεις και υπόγειες ενέργειες. Ένας μήνας λοιπον ανάμεσα στο παρελθόν και την προσπάθεια απαλλαγής από αυτό.

Ταύρος

Μυστικοπαθή και εσωστρεφή σε βρίσκει ο μήνας αυτός. Μυστικά και σκέψεις προσπαθείς να μην γίνουν αντιληπτά απο το περιβάλλον σου. Ίσως με το να κρύβεις πράγματα, νιώθεις πιο ασφαλής στο δικό σου κόσμο. Με τον Άρη στο Ζυγό, την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Σκορπιό, τόσο η καθημερινότητα, η ποιότητα της εργασίας σου, αλλά όσο και οι σχέσεις σου, θα είναι θέματα πάνω στα οποία θα πέσει ο προβολέας του Οκτωβρίου. Μπορεί να έχεις πολλές αντοχές, αλλά η εξάντληση παραμονεύει και γι αυτό μην ωθείς τον εαυτό σου στα άκρα. Σε πρίπτωση που επιθυμείς να αλλάξεις κάτι, ίσως ήρθε η ώρα να ζυγίσεις πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της νέας κατάστασης πριν τολμήσεις. Η αντίθεση του Ουρανού με τον Ερμή και αργότερα την Αφροδίτη στο Σκορπιό, σου προξενεί εναλλαγές στη διάθεση, στους στόχους σου αλλά και μία συναισθηματική σύγχυση που ενεργοποιεί τη πιθανότητα απρόβλεπτων καταστάσεων και αντιδράσεων. Επίσης, δε θα διστάσεις, να τα πεις χύμα και τσεκουράτα, αποστομώντας αυτούς που πρέπει. Επάνω εκεί μπορεί να βιώσεις μια επίθεση απο ένα τρίτο άτομο, που θα δείξει την αντιπάθειά του στο πρόσωπό σου. Στις 4 Οκτωβρίου, ο Άρης περνάει στο Σκορπιό και εσύ θα νιώσεις άτρωτος. Φρόντισε να βγάλεις όλη τη περίσσια ενέργεια με συνετό τρόπο, χωρίς να εκραγείς. Η Νέα Σελήνη στις 28 του μηνός συμβάλλει ώστε να υπάρξει μία αλλαγή ενδιαφέροντος στον ερωτικό τομέα. Αυτό σημαίνει πως ο ερχομός ενός νέου ατόμου στη ζωή σου, στη δουλειά σου ή στη γειτονιά σου, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο, καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί ενδέχεται να μη μπορέσεις να τα προβλέψεις όλα, αφού εμπλέκεται ενεργά και ο Ουρανός. Που σημαίνει πως η υπρβολική εμπιστοσύνη που ίσως δείξεις σε κάποια άτομα, σου βγει σε κακό. Ίσως εντελώς κατά τύχη ανακαλύψεις κάτι που θα σε αναστατώσει, ενώ όσο η κυβερνήτριά σου Αφροδίτη βρίσκεται σε τεταμένη όψη με τον Πλούτωνα, στις σχέσεις σου θα συμπεριφέρεσαι με καχυποψία και μυστικοπάθεια.

Δίδυμοι

Το τελευταίο διάστημα αφοσιώθηκες σε σημαντικά πράγματα, ώστε τώρα έχεις την επιθυμία να κάνεις κάποια παύση, ένα διάλλειμα, να απομακρυνθείς λίγο απο τις υποχρεώσεις. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να βολτάρει στο Σκορπιό, είναι αναμενόμενο να σου δημιουργείται μία μελαγχολία ή κάποιες αρνητικές σκέψεις. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα σε στενή σχέση με τον Ουρανό, σου δημιουργεί συναισθηματικές διακυμάνσεις, οι οποίες οφείλονται από μία υπόθεση από το παρελθόν, που σε ταλαιπωρεί ακόμα, ή ένα άτομο που ακόμα σκέφτεσαι και σε έχει προβληματίσει με τη συμπεριφορά του. Επίσης, έχεις κάποιες δυσκολίες να χειριστείς θέματα καθημερινά, είτε μεταθέτοντάς τα μελλοντικά, κάτι που θα σε πιέσει περισσότερο, είτε αγνοώντας τα τελείως. Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό και η τεταμένη του όψη με τον Κρόνο, σε προκαλεί να αντιμετωπίσεις σοβαρά κάθε σου εκκρεμότητα. Παράλληλα , σε βοηθά να επιβληθείς, να φέρεις φρέσκες ιδέες στη δουλειά σου και να τις επιβάλλεις με επιτυχία.Μέσα απο τις μικρές σου, καθημερινές επιτεύξεις, αποκτάς πάλι τη δυνατότητα να ξαναγίνεις ο εαυτός σου, με όρεξη για ζωή, φλερτ, αλλαγές και διαφοροποιήεις στη καθημερινότητά σου. Με σθένος και αποφασιστικότητα. Η Πανσέληνος στις 13 του μήνα, σε ενσωματώνει ξανά στο ρεαλισμό, στις παρέες, σε κοινωνικά δρώμενα. Νιώθεις πως είσαι ένα μέρος του κόσμου αυτού και το δείχνεις έμπρακτα με μία έντονη κοινωνικότητα. Στις 28 του ίδιου μήνα, η Νέα Σελήνη σε ωθεί σε μία κανονικότητα, σε μία βελτιωμένη από κάθε άποψη καθημερινότητα, στην οποία βρίσκεις και πάλι ενδιαφέρον, με νεά σχέδια και ξεκινήματα. Παράλληλα, θα επιδείξεις δημιουργική ικανότητα στην εργασία σου, ανοίγοντας νέους δρόμους και προοπτικές.

Καρκίνος

Αισιόδοξα ξεκινά ο Οκτώβριος, με μία κινητικότητα στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας γενικότερα. Ίσως για κάποιους απο εσάς ήρθε η στιγμή μία ςσυγκατοίκησης, ή αλλαγής κατοικίας. Εάν βρίσκεσαι σε αναζήτηση ενός ιδανικού χώρου για σένα, εάν έχεις την ανάγκη να τα αλλάξεις όλα στο περιβάλλον σου, φέρνοντας ανανέωση στη ζωή σου, τότε ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα ενεργοποιήσει το θέμα αυτό, στέκοντας ευνοικές οι πλανητικές συνθήκες. Ενδέχεται να ξεσηκωθείς με την ιδέα της ανεξαρτησίας, της διαμόρφωσης της προσωπικής σου ζωής χωρίς παρεμβολές από τρίτους ή οικογένεια. Όπως και να έχει, ο μήνας αυτός τονίζει την ανάγκη σου για ελευθερία και αποβολή κάθε είδους καταπίεσης. Την ανάγκη σου να διαμορφώνεις εσύ όπως επιθυμείς, κάθε μέρα της ζωής σου. Η Πανσέληνος της 13ης Οκτωβρίου, θα στρέψει το βλέμμα σου προς τη καριέρα σου, γυαλίζοντας τις φιλοδοξίες σου. Θα σε νοιάξει να δεις τι άνεμος φυσάει εκεί, που βρίσκεσαι, πως σε αξιολογούν οι αλλοι. Εάν είσαι με ένα άτομο μαζί, η Αφροδίτη με την είσοδό της στο Σκορπιό, θα σου ξυπνήσει πάθη, αλλά και ζήλειες, σε σημείο που ίσως δε θα μπορείς να διαχειριστείς. Η Νέα Σελήνη στις 28 Οκτωβρίου, σε αντίθεση με τον Ουρανό σε παρακινεί να μη δεχτείς άδικες διαπραγματεύσεις εις βάρος σου, καταπιεστικές συμφωνίες και κοινωνικές συναναστροφές που δεν είναι για σένα ωφέλιμες. Με μία πολυαστρία κατά το τέλος του μήνα, στο ζώδιο του Σκορπιού, το ένστικτό σου αναδύεται να βγει στην επιφάνεια και να σε καθοδηγήσει, βοηθώντας σε να πάρεις σωστές αποφάσεις, εκεί που βρίσκεσαι σε δίλλημα. Προσπάθησε μόνο να βλέπεις τα πράγματα με αισιοδοξία και να αποκτήσεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Εάν σε απασχολήσουν θέματα σχετικά με γονείς ή παιδιά, τώρα θα βρεις απαντήσεις για πολλά ερωτηματικά σου και λύσεις για προβλήματα στη σχέση σου μαζί τους.

Λέων

Mε διάθεση να αφήσεις τα πράγματα να έρθουν όπως θέλουν και σύμμαχο την τύχη, σε βρίσκει το Φθινόπωρο. Αφήνοντας τις εξελίξεις συμβούν χωρίς τη δική σου παρέμβαση, χωρίς ιδιαίτερη διάθεση να συμμετέχεις. Έμφαση ας δώσεις όμως τις μέρες της Πανσελήνου, η οποία λαμβάνει χώρα στις 13 Οκτωβρίου και μπορεί να σου ανατρέψει σχέδια και συνεργασίες. Πάνω εκεί, δεν είναι απαραίτητο ούτε σημαντικές αποφάσεις να πάρεις, ούτε να υπογράψεις συμβόλαια που μπορεί να σε δεσμεύσουν για καιρό. Αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη και ίσως σοβαρά το πραγματοποιήσεις, είναι να φύγεις, να ταξιδέψεις, να αποστασιοποιηθείς από ανθρώπους και καθημερινότητα. Με τον Άρη να βρίσκεται στο Ζυγό, στον τρίτο σου οίκο και να αποτελεί τον κυβερνήτη του δικού σου δέκατου οίκου, χρησιμοποιείς με το καλύτερο τρόπο την επικοινωνιακή σου ευελιξία, τη διπλωματία, τη καλύτερη δυνατή προσέγγιση, ώστε να επιτύχεις το σκοπό σου επαγγελματικά. Ίσως χειροκροτηθείς από κάποιους, ίσως όμως λάβεις κριτική από κάποιους άλλους. Οι σχέσεις σου με τους οικείους, τους γονείς, τα παιδιά σου, απαιτούν να ρίξεις μία πιο προσεκτική ματιά, επενδύοντας χρόνο και συναίσθημα. Η κινητικότητα πολλών πλανητών στο Σκορπιό, δημιουργεί μία συνεχή εναλλαγή σε έναν τομέα που πρέπει να παραμένει σταθερός : την οικογένεια. Από 12 έως 15 του μήνα, θα νιώσεις τη πίεση που προξενείται από το περίγυρο, ακόμα και στο περιβάλλον της δουλειάς, αντιμετωπίζοντας μία πιθανή ασυνεννοησία με κάποιον κρατικό μηχανισμό, ή και με το σύντροφο. Τις μέρες εκείνες, η αντίθεση της Αφροδίτης στο Σκορπιό με τον Ουρανό, ευθύνεται για το ότι απο τη μία αναζητάς το πάθος σε μία σχέση, από την άλλη όμως σε τρομάζει η ιδέα της σταθερότητας και της δέσμευσης, γεγονός που σου προξενεί αρκετά διλήμματα. Επίσης, η Πανσέληνος στις 13 του μηνός, ίσως προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις σε ζητήματα δουλειάς, εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων, που εσύ περιμένεις να κυλήσουν ομαλά. Η Νέα Σελήνη στις 28, ανατρέπει καταστάσεις που τις θεωρούσες δεδομένες, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αν δουλεύεις με πίεση χρόνου και deadlines, ίσως θα πρέπει να διαπραγματευτείς μία πιο ανθρώπινη επαγγελματική καθημερινότητα.

Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να αντιτίθεται στον Ουρανό, λειτουργώντας ασυμβίβαστα, ο μήνας θα αποδειχτεί για σένα μάλλον ανατρεπτικός με αρκετό ενδιαφέρον. Με τον Άρη και τη Πανσέληνο στο Ζυγό, ο τομέας των οικονομικών σου ίσως γνωρίσει ανάκαμψη και βελτίωση, μετά από προσπάθεια και εύρεση νέων πηγών εσόδων. Ο Άρης εκεί που είναι, σε οπλίζει με αποφασιστικότητα να λύσεις τυχόν ανοιχτά θέματα οικονομικής φύσεως και να κάνεις τις συμφερότερες για εσένα συμφωνίες. Η θετική όψη του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Ποσειδώνα, συντρέχει ώστε με ευαισθησία και ένστικτο, να προσεγγίσεις κάποια άτομα που σε ενδιαφέρουν, αναθερμαίνοντας τη μεταξύ σας σχέση, εάν αυτή είχε στο παρελθόν παγώσει ή βαλτώσει. Αυτό σημαίνει, πως αν έχει υπάρξει από μέρους σου αδικία ή χοντροκομμένη συμπεριφορά απέναντι σε κάποιον, τώρα έχεις την ευκαιρία να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας. Πέραν τούτου, να ξέρεις πως ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες να εξελιχθείς, να προχωρήσεις και να συμβάλεις ενεργά στην επιτυχία σου. Όποια και αν είναι τα σχέδια σου όσον αφορά την επαγγελματική σου εξέλιξη, η Νέα Σελήνη σου προσφέρει ευκαιρίες, χαρούμενες στιγμές και προοπτικές να τολμήσεις αυτό που ίσως σκέφτεσαι καιρό να κάνεις, αλλά ο ορθολογιμός σε φρενάρει. Η αντίθεση του Ουρανού με την Αφροδίτη από το Σκορπιό, θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς σοβαρά για το το μέλλον μίας σχέσης, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα βλέπεις πως οι προσδοκίες σου είναι μεγάλες και δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που περιμένεις.

Ζυγός

Στις 3 Οκτωβρίου ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό, κάτι που σου δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας, ανησυχίας και ζήλειας ίσως. Μία αναπόληση του παρελθόντος, δε θα αποφύγεις να κάνεις. Θα μπορούσα να πω, πως θα βρεθείς στιγμιαία, ανάμεσα σε αυτά που έζησες και αυτά που θέλεις να ζήσεις, χωρίς να έχεις τη βεβαιότητα, αν έκανες καλά που πήρες κάποιες αποφάσεις. Ναι, ξέρω πως σε διακατέχει μία ανωτερότητα, αλλά κάποια πράγματα είναι πάνω και από σένα ακόμα, έστω και αν δεν το παραδέχεσαι. Αμέσως κατόπιν, ο Άρης εισέρχεται και αυτός στο ζώδιό σου, ξυπνώντας σου επιθυμία για δράση, προσφέροντάς σου τις σωστές δόσεις δυναμισμού και αντίδρασης, κρατώντας σε πάντα σε περιορισμό ώστε να μην χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Αυτό σημαίνει πως δε θα ανεχτείς καταστάσεις που σε ενοχλούν, θα περάσεις ωστόσο σε μία καλυμμένη και πολιτισμένη άμυνα και αντεπίθεση, που δε θα οξύνει τα πράγματα. Η Πανσέληνος της 13ης Οκτωβρίου σε επηρεάζει άμεσα, αφού γίνεται στον άξονά σου και σε βοηθά να κόψεις έναν γόρδιο δεσμό που πολύ σε ταλαιπώρησε. Παράλληλα, εκείνες τις μέρες πραγματοποιείται η αντίθεση της κυβερνήτριάς σου Αφροδίτης με τον Ουρανό. Η συμβουλή μία: μη πάρεις αποφάσεις που μπορεί να καθορίσουν τη μετέπειτα πορεία μίας σχέσης. Όσον αφορά ένα εργασιακό θέμα, μην υποχωρήσεις και μη μειώσεις τον εαυτό σου και τις επαγγελματικές σου απαιτήσεις. Απλά περίμενε τη κατάλληλη στιγμή όταν οι συνθήκες θα υπάρξουν πιο ευνοϊκές προς εσένα.

Σκορπιός

Ο Οκτώβρης σου δημιουργεί το μεγάλο ερώτημα, τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις, ώστε να βρεις την ικανοποίηση που ψάχνεις και την ανταμοιβή που θεωρείς πως σου αξίζει. Ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας επιστρέφει ορθόδρομος, μετά απο ένα μακρύ ταξίδι και επιτέλους νιώθεις πως η ζωή ξαναμπαίνει σε εκκίνηση και εσύ καλείσαι να ανοίξεις δρόμο στη καθημεριμότητά σου, αποδιώχνοντας κάθε αρνητική σκέψη που μπορεί να σε ρίχνει ψυχολογικά. Ο μήνας αυτός του Φθινοπώρου, σε βρόσκει μάλλον αποτραβηγμένο απο έντονες κοινωνικές δραστηριότητες, με μία δόση μελαγχολίας και πολλή σκέψη όσον αφορά το επαγγελματικό σου μέλλον. Η τεταμένη όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα σε επηρρεάζει στο μέγιστο βαθμό, όπου εκεί οι συναισθηματικές εντάσεις θα βρουν τρόπο να ξεσπάσουν, δίνοντας σου έτσι ευκαιρία να ξεθυμάνεις. Στις 13 Οκτωβρίου, η Πανσέληνος στον Κριό, εστιάζει για σένα σε θέματα όπως οι εργασιακές σου συνθήκες, η καθημερινή ζωή και η υγεία σου. Που σημαίνει πως θα κριθεί απο τις συνθήκες αναγκαίο, να αυτοπροστατευτείς βελτιώνοντας γύρω σου ό,τι χρειαστεί. Ίσως χρειαστεί να θέσεις όρια στη δοτικότητα που σε διακρίνει απέναντι σε έναν εργοδότη, ώστε να μη νιώθεις πως σου απομυζεί κάθε σου ενέργεια. Μπορεί επίσης να δουλεύεις σε τέτοιους ρυθμούς, προσπαθώντας να προλάβεις deadlines σε σημείο που εξαντλείσαι. Το θετικό του μήνα είναι ωστόσο πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αναδεικνύεσαι , αφού καταφέρνεις να βρεις λύσεις για καταστάσεις δύσκολες, διαχειρίζοντάς σε σωστά. Τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, στο τέλος του μήνα ίσως να την χαρακτηρίσεις και κοσμική ευκαιρία για σένα, ειδικά εάν εχεις σοβαρές δεσμεύσεις και έγκυρα σχέδια. Αυτό που σου αφήνει ο Οκτώβρης είναι η πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού σου, απαλλαγμένη απο πολλές φοβίες και μυστικοπάθειες.

Τοξότης

Οι ευχές πραγματοποιούνται το μήνα αυτό. Τη ζεστή του πλευρά συνεχίζει να δείχνει ο Οκτώβριος, ενώ ο Σεπτέμβριος ήταν επίσης πολύ επιεικής μαζί σου. Γεγονός είναι πως είσαι τόσο χαρισματικός, που συχνά οι άνθρωποι συγχωρούν την ασυνέπειά σου και τις όποιες ατασθαλίες σου εύκολα. Ο μήνας ξεκινά με αρκετούς πλανήτες στο Ζυγό, που σημαίνει για εσένα, όμορφη, χαλαρή ζωή, οικονομική εύνοια, με έντονη κοινωνικότητα και αρκετά άτομα να μπαινοβγαίνουν σε αυτή. Ο Ήλιος από το Ζυγό συντελεί στη λάμψη σου και την αναγνωρισιμότητά σου ανάμεσα στο κύκλο σου. Η Πανσέληνος του Οκτώβρη σε βρίσκει αρκετά δραστήριο, στα θέματα που σχετίζονται με έρωτες, γνωριμίες, αλλά και θέματα με φίλους και τον κοινωνικό σου κύκλο να σε ξεσηκώνουν. Ισως νιώσεις την ανάγκη να πάρεις μέρος σε μία φιλανθρωπία ή να συντρέξεις κάποιον. Ο ενθουσιασμός που βιώνεις σε καταστεί αγαπητό και περιζήτητο, εσύ βαδίζεις με τη κοσμική ροή, σα να έχεις αφεθεί, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο σύμπαν. Ωστόσο, με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Σκορπιό, ενδέχεται κάποιες στιγμές να δημιουργείται στο μυαλό σου μία φορτισμένη και βεβαρυμένη ατμόσφαιρα, δίνοντας απειλητικές διαστάσεις σε κάθε πρόβλημα. Το σίγουρο είναι πως και αυτό το μήνα, θα βρεθείς στο στόχαστρο κάποιας ίντριγκας. H Nέα Σελήνη στο Σκορπιό, στις 27 του μηνός, δημιουργεί τεταμένη όψη με τον Ουρανό και η επίδραση αυτή δημιουργεί σε θέματα σχέσεων, εργασίας και προσωπικά, ραγδαίες εξελίξεις. Σε περίπτωση που ζητηθεί η εχεμύθειά σου, απο ένα άτομο εμπιστοσύνης, φρόντισε να ανταποκριθείς στο μέγιστο.

Αιγόκερως

Ο Οκτώβριος προχωρά με ευνοικές διαθέσεις απέναντί σου, προσφέροντας σου κάποια πλεονεκτήματα, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Με τον Άρη να εισέρχεται στο Ζυγό, έχεις τη τόλμη, το σθένος και την όρεξη να κινήσεις διαδικασίες επαγγελματικής εξέλιξης, ενώ όταν βρεθείς μπροστά σε ένα αδιέξοδο, θα σου δώσει τα σωστά όπλα να το παραμερίσεις με ευελιξία. Είναι η φιλοδοξία σου που ψάχνει τρόπους να εκφραστεί και να βρει δικαίωση. H Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού, σε προειδοποιεί πως οι επαγγελματικές σου κινήσεις θα πρέπει να συμβαδίζουν με τη φιλοδοξία σου. Οπότε, αποφάσισε τι θέλεις και μη ξεφεύγεις απο το ζητούμενό σου. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε κάνει να δεις την πιο σοβαρή και βαθιά πλευρά της ζωής, ενεργοποιώντας σκέψεις και συναισθήματα, τα οποία ίσως συνειδητά απορρίπτεις. Ίσως γιατί αποφεύγεις να εμπλακείς συναισθηματικά σε μία ερωτική κατάσταση, από φόβο δέσμευσης και απώλειας ελέγχου. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, είναι ένα θετικό σημάδι πως οι δουλειές σου, τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα και οι κοινωνικές σου επιδιώξεις, χαρακτηρίζονται από μία απίστευτη κινητήριο δύναμη και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην αδρανήσεις. Εάν σχετίζεσαι επαγγελματικά με εμπόριο ή προωθείς υπηρεσίες, οι μέρες αυτές σου δίνουν την ευκαιρία και την ευστροφία που χρειάζεσαι, ώστε να χρησιμοποιήσεις τα social media υπέρ σου, αυξάνοντας πωλήσεις και κερδίζοντας νέο πελατειακό κοινό.

Υδροχόος

Ο μήνας αυτός σου δίνει την ευκαιρία να θριαμβεύσεις επαγγελματικά, αλλάζοντας το προσκήνιο της καθημερινότητάς σου. Με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη να γυρίζουν τάχιστα τον επαγγελματικό σου τροχό, δίνεις βαρύτητα και επίδοση εκεί, απολαμβάνοντας τιμές, επιβραβεύσεις και οικονομικές απολαβές. Επίσης, αυτό που θα σε τονώσει, γεμίζοντάς σε νέες ιδέες και όρεξη για δημιουργία, είναι να κάνεις ένα ταξίδι, έστω και σύντομο. Η οροοπτική ενός σεμιναρίου, μίας γνωριμίας με άλλη κουλτούρα ή ακόμα και η επίσσκεψη σε ένα φίλο που ζει μακριά, λειτουργούν ανανεωτικά. Με τον Ήλιο και τον Άρη στο Ζυγό, οι εντυπώσεις θκαι οι εικόνες που θα λάβεις, θα σε συνοδεύουν για καιρό. Εάν ωστόσο δε μπορείς να ξεκλέψεις χρόνο για εσένα, μακριά από τους οικείους σου και τις υποχρεώσεις σου, η ιδέα να παρακολουθήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο διαδικτυακά, να μάθεις κάτι που σε συναρπάζει ή να ξεκινήσεις ένα χόμπυ στη πόλη σου, είναι συναρπαστική. Εξάλλου, η Νέα Σελήνη τις 28 του μήνα, σε παροτρύνει να κάνεις ακριβώς αυτό που θέλεις. Παράλληλα, η πρόθεσή σου να επενδύσεις χρόνο σε οικογένεια και παιδιά, αν έχεις, ειναι κάτι που θα επανορθώσει λαβωμένες προσωπικές σχέσεις, αν υπάρχουν. Η ορθοδρόμηση του Πλούτωνα, του πλανήτη που σχετίζεται άμεσα με τη καριέρα σου, την επαγγελματική σου ισχύ, με τα κατορθώματα και την ανταμοιβή σε σχέση με αυτήν, είναι για εσένα μια νέα εποχή. Θα ενεργοποιηθούν ξανά θέματα, που νόμιζες πως είχαν μπει στο πάγο ή σε μια ατελείωτη λήθη. Στις 13 Οκτωβρίου, η Πανσέληνος στον Κριό-Ζυγό, αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό και η αντίθεσή της με τον Ουρανό, σου δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό, βάζοντάς σε, σε ετοιμότητα, να αντιμετωπίσεις κριτική και επιθέσειςμ από όπου και να προέρχονται.

Ιχθύες

Πλήρη αφοσίωση στα οικονομικά σου ζητήματα, θα επιδείξεις με θάρρος και τιμή τον Οκτώβριο. Με μία διάθεση να κάνεις αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο μήνας επιφυλάσσει για σένα εκπλήξεις και ευχάριστα πράγματα. Εάν βρίσκεσαι εν μέσω διαπραγματεύσεων όσον αφορά χρήματα απο τρίτους, για μία εργασία που έφερες σε πέρας, μία απόφαση δικαστηρίου που εκκρεμεί, μία κρατική βοήθεια ή μία διατροφή, τότε έχεις αρκετές πιθανότητες να ευνοηθείς.

Ίσως πάλι σκέφτεσαι να επενδύσεις σε μία νέα δουλειά, το ξεκίνημα της οποίας προσπαθείς να επισπεύσεις. Με μία πολυαστρία στον Σκορπιό, προς το τέλος του μήνα, θα θελήσεις να έρθεις σε επαφή με άτομα αγαπημένα, να κάνεις ένα ταξίδι για να δεις ένα πρόσωπο, να επανενωθείς με ανθρώπους που είχες χρόνια να δεις. Ο Άρης ενεργοποιώντας τον όγδοό σου οίκο, φέρνει κοντά σου άτομα που επιθυμούν να ζήσουν έστω και στιγμιαία, ένα πάθος ή μία περιπέτεια. Δεν είναι άσχημη ιδέα, να ενδώσεις. Επίσης, ένα άλλο στειχείο που ευνοεί την επαγγελματική σου άνοδο, είναι το γεγονός πως η εύνοια του Δία συνεχίζει να υπάρχει, μένει μόνο να εκμετελευτείς τα δώρα του και τις πόρτες που ανοίγουν χωρίς κόπο και παρακάλια. Η Νέα Σελήνη στις 28 του μηνός, με τη συνεργεία του Ουρανού, απαιτεί να δείξεις σε όλα τα θέματα προσοχή όταν τα διαχειρίζεσαι, ώστε να αποφύγεις εκρήξεις και θυμό. Η Πανσέληνος στις 13 του μηνός, απατεί προσοχή σε διαπραγματεύσεις και συνεργασίες, ειδικά εάν έχεις να κάνεις με ξένα λεφτά, δάνεια, με διαχείρηση χρημάτων απο τρίτους, αποδεικνύοντας πως είσαι άτομο φερεγγυότητας εμπιστοσύνης. Μπορείς ; Την ίδια μέρα λόγω της τεταμένη όψης μεταξύ του Ήλιου με το Πλούτωνα, ίσως χρειαστεί να βάλεις το ένστικτό σου στο παιχνίδι, εξουδετερώνοντας αυτόν ή αυτούς που δεν ταιριάζουν με σένα και κριτικάρουν συνεχώς τον τρόπο σκέψης σου. Είναι δύσκολη διαδικασία, αλλά θα σε παλλάξει από αυτούς που ρίχνουν βάρος στη ζωή σου. 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue