Διάσημες κόρες, διάσημων μπαμπάδων

Στο άρθρο που σας ετοίμασα, θα δείτε διάσημες κόρες πολύ διάσημων μπαμπάδων που κατάφεραν και στάθηκαν στο ύψος της επωνυμίας τους, κάποιες φορές ισοφάρισαν σε φήμη με τον μπαμπά και κάποιες την ξεπέρασαν. Ιδού λοιπόν οι δέκα διάσημες κόρες των δέκα διάσημων μπαμπάδων.

Είναι αποδεδειγμένο ότι τα παιδιά των πολύ γνωστών ανθρώπων, αρκετές φορές μεγαλώνοντας προκύπτουν προβληματικά. Γεμάτα ανασφάλειες, παραξενιές και συμπλέγματα. Μερικές φορές μάλιστα έχουμε δει και άσχημες καταλήξεις αυτών των παιδιών. Να γίνονται αποτυχημένοι και σκορπούν τις περιουσίες των γονιών τους, να αυτοκτονούν, να πεθαίνουν από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών κτλ. κτλ. Υπάρχουν όμως και οι φωτεινές εξαιρέσεις.

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

kurt cobain frances bean vmas 93 M

article 1045977 M

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue