Διεθνής Καταξίωση Για Τον Κώστα Γαβρά Στο 76ο Φεστιβάλ Βενετίας Και Τα Κοστούμια Του Τάκη Γιαννέτου

Μεγάλες στιγμές έζησε ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς και η ομάδα του όταν παρέλαβε το βραβείο Glory to the Filmmaker Awardστην κατάμεστη αίθουσα του 76ου φεστιβάλ Βενετίας για την νέα του ταινία Adults in the room.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν Έλληνες και διεθνείς star όπως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χρήστος Λούλης, Δημήτρης Τάρλοου, Valeria Golino, Ulrich Tukur, Daan Schurmans αλλά και τα signature κοστούμια του σχεδιαστή Τάκη Γιαννέτου που ταξίδεψαν διεθνώς.

Γνωστός για την καλλιτεχνική αισθητική του, ο Τάκης Γιαννέτος επιμελήθηκε την εμφάνιση των σταρ και στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Βενετίας και έλαβε διεθνή αναγνώριση για το στυλ, την κομψότητα και το μέτρο που διέπουν τις δημιουργίες του. 

Δανάη Στράτου, Γιάνης Βαρουφάκης, Κατερίνα Γιαννέτου, Τάκης Γιαννέτος

Τάκης Γιαννέτος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Κατερίνα Γιαννέτου, Εύα Νάθενα, Κώστας Λαμπρόπουλος, Τάκης Γιαννέτος

Τάκης Γιαννέτος, Κατερίνα Γιαννέτου, Έμιλυ Κολιανδρή, Χρήστος Λούλης

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue