Ανακαλύψτε το νέο Dixan Clean & Hygiene

Απόλυτη Υγιεινή Καθαριότητα Dixan!

Εξασφαλίστε υγιεινή καθαριότητα στα ρούχα σας με το νέο υγρό απορρυπαντικό Dixan Clean & Hygiene!

Το νέο υγρό απορρυπαντικό Dixan Clean & Hygiene ήρθε για να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις για υγιεινή της εποχής μας. Απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή Dixan για ρούχα καθαρά και απαλλαγμένα από ρύπους.

Με την προηγμένη του σύνθεση, το νέο Dixan Clean & Hygiene διεισδύει βαθιά στις ίνες των ρούχων για να απομακρύνει τους ανεπιθύμητους λεκέδες, ενώ χάρη στην τεχνολογία διατήρησης αρώματος, τα ρούχα θα μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα για περισσότερο διάστημα! Η ειδική του φόρμουλα δεσμεύει τα μόρια κακοσμίας και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές, αφήνοντας ένα εξαιρετικό άρωμα που απελευθερώνεται σταδιακά, ακόμα και μέρες μετά την πλύση.

Το Dixan Clean & Hygiene προσφέρεται σε συσκευασία 70 μεζούρων, για να σας εξασφαλίσει 4 μήνες απόλυτης καθαριότητας[1] Dixan. Αναζητήστε το τώρα, σε προσφορά 70 + 10 μεζούρες δώρο, για ακόμα περισσότερη καθαριότητα και υγιεινή!

Dixan Clean & Hygiene

Γιατί υγιεινή και καθαριότητα πάνε μαζί!

Όλες οι Δυνάμεις μας «για καλό»! Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας:

Στη Henkel, φροντίζουμε η κάθε πράξη μας να είναι για καλό, και δεσμευόμαστε για ένα βιώσιμο αποτύπωμα, θέτοντας ως προτεραιότητα την κοινωνία, το περιβάλλον και τα σχολεία! Δουλεύουμε αδιάκοπα, έτσι ώστε κάθε προϊόν, κάθε ιδέα, κάθε λειτουργία μας να σέβεται και να προστατεύει το περιβάλλον. Εφαρμόζουμε νέες, καινοτόμες ιδέες, υιοθετώντας έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, με προτεραιότητα τον άνθρωπο. Επενδύουμε συνεχώς σε προγράμματα επιμόρφωσης και στηρίζουμε την εκπαίδευση με ποικίλα προγράμματα και δράσεις. Προσπαθούμε όλοι μαζί για να χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο. Εξάλλου, είναι για καλό! Eπισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.giakalo.gr.

Το  περιβαλλοντικό πρόγραμμα του DIXAN «Καθάρισε σε Βάθος» που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας συνεχίζεται δυναμικά. Όλοι μπορούμε να γίνουμε μέρος αυτής της δράσης, να φύγουμε από την επιφάνεια και να καθαρίσουμε μαζί τις παραλίες μας σε βάθος. Για περισσότερες πληροφορίες για το «Καθάρισε σε Βάθος», για το έργο της ομάδας Beach Cleaning, την κυκλική οικονομία, αλλά και τις τοποθεσίες καθαρισμού, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.katharisesevathos.gr.

[1] Αποτελέσματα ερευνών της Hellenic Research House (Οκτώβριος 2019), αναφορικά με τις συνήθειες πλύσης σε δείγμα 500 νοικοκυριών πανελλαδικά.

DIXAN gel cleanhygiene 701080

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue