Η Super Μάσκα Κατά Της Κυτταρίτιδας

Και όμως και η κυτταρίτιδα έχει την μάσκα της. Καθώς μπήκαμε στο καλοκαίρι, χρειαζόμαστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν την καταπολέμηση της κυταρίτιδας. Ψάχνοντας το διαδίκτυο έπεσε το βλέμμα μου σε αυτή την την συνταγή. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά από εβδομάδα λέω να τρέξω να προμηθευτώ τα υλικά και να το κάνω. Περιέχει 3 μοναδικά συστατικά, που όπως διάβασα βελτιώνει το δέρμα κατά πολύ από αυτό το κομάτι που μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού. Αν συνδυάσεις και λίγο μασάζ μαζί, τότε θα αυξήσει τη ροή του αίματος και όλα τα προβλήματα στην κακή κυκλοφορία του θα μειωθούν αισθητά.
 
Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι
 
½ κούπα φύκια σε σκόνη (μπορείτε να το προμηθευτείτε από το φαρμακείο σας)
 
¼ της κούπας gel αλόης
 
3 κουταλιές χλιαρό νερό
 
Στην αρχή βάλτε τη σκόνη με το gel αλόης, ανακατέψτε τα και μετά πρόσθεσε το χλιαρό νερό. Στην συνέχεια τοποθέτησε τη μάσκα στη περιοχή που έχεις την κυτταρίτιδα και κάνε απαλό μασάζ για πέντε με δέκα λεπτά. Την αφαιρείς με χλιαρό νερό!
 
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue