Δώστε στην κουζίνα σας μοναδική αισθητική


8 Ιούλ 2021

Η Gruppo Cucine πρωτοπορεί και στις επιφάνειες εργασίας, με τους πυρίμαχους πάγκους Laminam

Καλύψτε κομψά κάθε είδους επιφάνεια, οριζόντια ή κατακόρυφη, δίνοντας στο χώρο σας μοναδική αισθητική.

Η χρήση των επιφανίων αυτών προσφέρει, όμορφη εμφάνιση, ευκολία στη χρήση, και προστασία του περιβάλλοντος.

Επιφάνειες εμπνευσμένες από τη φύση, οι οποίες ξεπερνούν τη φύση. Η Laminam παράγει πυρίμαχες πλάκες που αμφισβητούν τις παραδοσιακές χρήσεις του υλικού αυτού, δημιουργώντας μεγάλου μεγέθους επιφάνειες με ελάχιστο πάχος, οι οποίες χρησιμοποιούνται στην εξωτερική αρχιτεκτονική, τον εσωτερικό σχεδιασμό και την επίπλωση.

4 3

Ο στόχος είναι να επαναπροσδιορίσουμε και να φτιάξουμε χώρους, έτσι ώστε να εκφράζουν την προσωπικότητά, δημιουργώντας επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους όπου θα νιώθουμε άνετα μόνοι ή με τους άλλους.

5 1

Η Laminam επανασχεδιάζει τον κόσμο των πυρίμαχων πάγκων χάρη σε ένα πρωτοποριακό όραμα και στην εισαγωγή ολοένα και πιο καινοτόμων προϊόντων με ποικιλία σε πάχη και μεγέθη. Επιπλέον, η τεχνολογία IN-SIDE επιτρέπει ένα άλμα προς τα εμπρός, επιτυγχάνοντας για πρώτη φορά συνοχή στη επιφάνεια. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που ενώνει την κομψότητα, τη δομή και την ομορφιά.

2 4

Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει, σε διάφορα μεγέθη και πάχη, μπορεί ο καθένας να βρει τη σωστή επιφάνεια που θα καλύψει τις ανάγκες του για πάγκους κουζίνας, νησίδες και κάθε είδους κάθετη ή οριζόντια επιφάνεια.

Οι ατελείωτες επιλογές στυλ και σχεδιασμού που υπάρχουν αυξάνουν εκθετικά τις δημιουργικές δυνατότητες που έχουν οι επιφάνειες και μπορούν να δώσουν ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα κάθε φορά. Μια σειρά χρωμάτων και επιφανειακών εφέ δίνουν ισορροπίας χρώματος και υλικού μέσω αντιθέσεων και αρμονιών, μετατρέποντας κάθε χώρο σε ένα μοναδικό, ξεχωριστό αριστούργημα.

Gruppo Cucine – Design Different

www.gruppocucine.gr

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue