Δύο τρόποι για να συμπληρώσετε τα φρύδια σας

Η makeup artist Romy Soleimani σας δείχνει τις καλύτερες τεχνικές για να τονώσετε τα φρύδια σας! 
 
Το βούρτσισμα των φρυδιών με ένα ζελέ ή η τεχνική με ένα μολύβι είναι αρκετά εύκολη. Η διάσημη makeup artist σας δείχνει τα βήματα για να αποκτήσετε τα πιο όμορφα φρύδια εύκολα και γρήγορα.
 
Παρακολουθήστε το βίντεο, και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.
 
Βήμα 1ο
eye brow
 
Προϊόν: Σκόνη
 
Βλέμμα: Πλήρης και φυσικό.
 
Σετ εργαλείων: Ένα σκληρό-γωνία βουρτσάκι και ένα gel για φρύδια.
  
 
Η ΤΕΧΝΙΚΗ: Όταν χρησιμοποιείτε σκόνη για να ενισχύσετε τα φρύδια σας, η εφαρμογή με μια σκληρή βούρτσα με γωνία πρέπει να είσαστε σίγουρες ότι θα φτάνει και τις επάνω στις τρίχες. Άρα πρέπει με απαλές κινήσεις και με χτυπηματάκια να μετακινείτε το πινέλο με κινήσεις ανοδικές. Για πιο εύκολη χρήση χρησιμοποιήστε τη βούρτσα για να επεκτείνετε τις εσωτερικές γωνίες. Τελειώστε με ένα gel φρυδιών το οποίο όχι μόνο κρατάει τα πάντα στη θέση τους, αλλά και του δίνει ένα «εφέ 3-D”.
 
ΒΗΜΑ 2
 eye brow 2
 
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ: Μολύβι
 
Το βλέμμα: Μοντέρνο και αγορίστικο.
 
Το σετ εργαλείων: Ένα μολύβι, πινέλο spoolie
  
Urban Decay Brow Pencil, $ 20, ulta.com.
 
Η ΤΕΧΝΙΚΗ: Θέλετε να ισιώσει προς τα έξω οποιεσδήποτε υψηλές αψίδες, χωρίς να παραμορφώνει το μέτωπο, λέει ο Solemani. Χρησιμοποιήστε το μολύβι σας ακριβώς κάτω από το σχέδιο και να κάνει τόξο ορις τα μαλλιά, όπως τα “εγκεφαλικά επεισόδια” για να καλύψει τα κενά και τα διαστήματα. «Αυτό δίνει στα φρύδια μια πραγματικά πλήρη ισχύ.” Να θολώνει τις γραμμές μολυβιού”, Η βούρτσα spoolie στο τέλος του μολυβιού είναι ο καλύτερος φίλος σας,” λέει. Βουρτσίστε τα πάντα σε μια ανοδική κίνηση. Τελειώστε περνώντας το από πάνω ένα λεπτό στρώμα του προσώπου gel.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue