Η Έμπνευση Δύο Φίλων Με Υψηλού Επιπέδου Υπηρεσίες Εστίασης

Το Darling On Wheels, γεννήθηκε από δύο καλούς φίλους, με πολύ όρεξη και αγάπη για την ζωή, που ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό. Ο ένας με μακρά εμπειρία στο χώρο των γεύσεων και του catering, και ο άλλος στον μαγικό χώρο του κρασιού.

Ένα φορτηγό μετατράπηκε σε Restaurant Bar, η κουζίνα του οποίου έχει την δυνατότητα να μαγειρέψει για μέχρι 400 άτομα, με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. Η έμπνευση του design προέρχεται από το Orient Express, με την πολυτέλεια μίας άλλης εποχής.

Σκοπός του Darling On Wheels είναι να προσφέρει στους πελάτες του, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εστίασης, σε πολύ προσιτές τιμές, σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμούν, σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες και απαιτήσεις. Στον προαύλιο χώρο μίας εκκλησίας, σε μία παραλία στο αγαπημένο σας νησί, στον κήπο σας, για να κάνει το catering σε έναν γάμο ή βάφτιση.

Η ατμόσφαιρα, οι γεύσεις, η έμπνευση, και τα συναισθήματα θα σας ταξιδέψουν και θα κάνετε την διαφορά. Ο Μάρκος Πανέττας και ο Ανέστης Νικολέλης σας περιμένουν να σχεδιάσετε μαζί το ταξίδι που έχετε ονειρευτεί!

darrlingonwheels.gr 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue