Ευχαριστώ…9 γράμματα…Ο αριθμός της Ολοκλήρωσης.

Ευχαριστώ…

9 γράμματα..Ο αριθμός της Ολοκλήρωσης.

Άραγες ένα ευχαριστώ, πόση δόνηση αγάπης κρύβει. Πως μετασχηματίζει ένα σωρό συναισθήματα, πράξεις, στιγμές, στην απόλυτη ευθυγράμμιση με την εσωτερική σου ηρεμία. Συνειδητοποιώντας τα Δώρα που έλαβες πριν ακόμη καταλάβεις το σκοπό.
Κατανοώντας κάθε μάθημα που αφομοίωσες στην καρδιά προτού αυτή προλάβει ν’ ανασάνει σε κάθε πάλη με το Είναι και το Εγώ.

Ευχαριστώ λοιπόν…
Για όσα, ότι, όσους και γιατί διέσχισαν τη λεωφόρο της Ψυχής μου πατώντας γκάζι στην αρχή μη προλαβαίνοντας να δουν τοπία, μεγαλεία και εικόνες, μα στην απότομη στροφή κόψαν ταχύτητα και ανακάμψαν την πορεία αλλάζοντας προορισμό έχοντας πλάσει στο μυαλό μία δική τους Ουτοπία…

by Despina Saldari
olabisi.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue