Έφυγε ο θρύλος της σόουλ Percy Sledge

Ο θρύλος της σόουλ Πέρσι Σλετζ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, αφήνοντας κληρονομιά τις μεγάλες επιτυχίες του μεταξύ αυτών και του ύμνου της σόουλ μπαλάντας «When a man loves a woman» (1966).
 
 
Ο πολυβραβευμένος Πέρσι Σλετζ είχε διαγνωστεί με καρκίνο του ήπατος στις αρχές του 2014. Άλλες μεγάλες επιτυχίες που τον ανέδειξαν μεταξύ των κορυφαίων στο «Rock and Roll Hall of Fame» ήταν το «Take Time to Know Her», «Warm and tender love» και το «It Tears Me Up». Το «When a man loves a woman» βρίσκεται στην 53η θέση των 500 καλύτερων τραγουδιών όλων των εποχών στη σχετική λίστα του περιοδικού Rolling Stone
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue