Είναι κούκλος και είναι ερωτευμένος με την ίδια γυναίκα, 20 χρόνια

Και όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και μεγαλύτερη του κατά 13 χρόνια. Όπως έχει πει ο ίδιος όταν γνώρισε την σύζυγό του, με την οποία είναι μαζί 20 χρόνια, ήταν τόσο αγχωμένος που έτρεμε, και δεν τόλμησε να της μιλήσει.

Του Νίκου Μουρατίδη

 

Θα περίμενε κανείς ότι ένας άντρας όπως ο Hugh Jackman, που είναι κούκλος, 1.88 ύψος και σωματαράς, θα ήταν πολύ σίγουρος για τον εαυτό του όταν θα είχε να κάνει με τις γυναίκες. Κανονικά δηλαδή θα ‘πρεπε να του ήταν πολύ εύκολο έως παιχνιδάκι να πλησιάσει μία γυναίκα. Αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Την γυναίκα του την γνώρισε σε γυρίσματα. Εκείνη ήταν διάσημη, και εκείνος ντρεπόταν τόσο πολύ που δεν της μίλησε για μία ολόκληρη εβδομάδα. Έτσι, έκανε ένα πάρτι και την κάλεσε μαζί με 20 άλλα άτομα. Ήπιε μερικά ποτά και της είπε “είμαι ερωτευμένος μαζί σου”. Ευτυχώς, και εκείνη τον είχε «προσέξει» και τον γούσταρε. Ήταν και εκείνη ερωτευμένη μαζί του, αλλά δίσταζε γιατί ήταν αρκετά μεγαλύτερη του.

Hugh Jackman3 M

Ο Hugh Jackman είναι Αυστραλός ηθοποιός, γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1968 (48 χρόνων), και αυτό που ίσως δεν ξέρει ο πολύς κόσμος, είναι ότι χορεύει και τραγουδάει εκπληκτικά. Έγινε όμως διάσημος παίζοντας τον Wolverine στην σειρά ταινιών X-Men. Και κάτι επίσης που έχει αποκαλύψει ο ίδιος. Μπορεί να γεννήθηκε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας από Άγγλους γονείς, αλλά ο προππάπους του από την μεριά του πατέρα του ήταν Έλληνας.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν στα οχτώ του, η μητέρα του Grace………….

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

Hugh Jackman1 M

Hugh Jackman Wolverine 645x370

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue