Είναι Παράδοξο Να Πετύχετε Τα Κιλά Που Επιθυμείτε Όντας Σε Καραντίνα; Φυσικά Όχι!

Κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, κάτι που συμβαίνει σε όλες μας είναι να σκεφτόμαστε εκτός από τις δουλειές, τι θα τσιμπολογήσουμε. Τι γίνεται όμως με τα κιλά μας αυτό τον καιρό; Μπορούμε να συνεχίσουμε το διατροφικό μας πρόγραμμα και να χάσουμε τα κιλά που θέλαμε πριν την καραντίνα; Και βέβαια μπορούμε…δείτε γιατί:

Δείτε γιατί:

1. Οργάνωση Νου- Ψυχή- Σώμα. Τι σημαίνει αυτό? Έχετε χρόνο με αφορμή την καραντίνα να σκεφτείτε και να οργανώσετε (νους) τι πραγματικά επιθυμείτε (ψυχή) να κάνετε με το σώμα σας και κυρίως την υγεία σας.
Μέρα με τη μέρα, βήμα βήμα. Με βραχυπρόθεσμους στόχους που θα επαναπροσδιορίζεται καθημερινά αναγνωρίζοντας την επιτυχία της ημέρας που πέρασε.
2. Έχετε χρόνο να ”παρατηρήσετε” τον εαυτό σας σε σχέση με την τροφή, να ανακαλύψετε πότε και πως τρώτε απο πραγματική πείνα ή συναισθηματικά ή απο βαρεμάρα κ.α. Κρατήστε ένα ημερολόγιο, θα σας βοηθήσει ακόμα και για να βρείτε εναλλακτικές.
3. Έχετε χρόνο να προετοιμάστε τα γεύματά σας. Το μαγείρεμα με μεράκι κάνει πάντα την διαφορά.
4. Έχετε χρόνο να γυμναστείτε! Ακόμα και 30′ καθημερινά θα κάνουν τη διαφορά όταν δεν υπήρχε χρόνος ούτε για 30′ /εβδομάδα.
5.  Οι αλλαγές του σήμερα θα φέρουν ένα πιο οργανωμένο και αποτελεσματικό αύριο.
6. Έχετε χρόνο για επικοινωνία με κάποιο ειδικό μέσω web και οργάνωση του ατομικού σας διαιτολογίου αλλά και την υποστήριξη μου χρειάζεστε για αυτή την αλλαγή.

EYΚΑIΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!!! 

Άρτεμις Δρυγιαννάκη, Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής

“Ιδανική Διατροφή” σημαίνει εξατομίκευση των αναγκών του κάθε οργανισμού και προσαρμογή στην καθημερινότητα του κάθε ατόμου. Φροντίζοντας η διατροφή να είναι υγιεινή και ταυτόχρονα απολαυστική, ο οργανισμός αποδίδει στο μέγιστό του χωρίς στερήσεις, περιορισμούς και καταπίεση. Νους, ψυχή & σώμα σε ισορροπία. Αλληλεπιδρούν και επηρεάζουν το ένα το άλλο.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue