Εσείς Είσαστε Σίγουρες Ότι Κάνετε Σωστό Ντεμακιάζ;

Γνωρίζετε ότι πρέπει να αφαιρείτε το μακιγιάζ σας με την ίδια προσοχή που το τοποθετείτε στο πρόσωπο σας;

Υπολείμματα που δεν έχουν αφαιρεθεί καλά μπορεί να φράξουν τους πόρους και να δημιουργήσουν προβλήματα στο δέρμα, ενώ έστω και λίγη μάσκαρα ή σκιά αν έχουν μείνει στα βλέφαρα σας μπορούν να ερεθίσουν τα μάτια.

Το πρώτο βήμα είναι πριν αρχίσετε είναι να τραβήξετε τα μαλλιά από το πρόσωπο και αν φοράτε φακούς επαφής να τους αφαιρέσετε αμέσως. Απλώστε ένα ελαφρύ γαλάκτωμα σε όλο το πρόσωπο (στα χείλι, γύρω από τα μάτια και στο λαιμό), με απαλές κυκλικές και ανοδικές κινήσεις κάντε ελαφρύ μασάζ και αφήστε το γαλάκτωμα για λίγο πάνω στο δέρμα για να διαλυθεί το μακιγιάζ (αυτό θα σας βοηθήσει να «τρίψετε» το πρόσωπο όσο γίνεται λιγότερο). Με καθαρό βαμβάκι ελαφρώς βρεγμένο ή με μια υγρή μαλακή πετσέτα ή ακόμα και με τα ειδικά σφουγγαράκια ντεμακιγιάζ καθαρίστε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό με κατεύθυνση προς τα πάνω και προς τα έξω. Συνεχίζετε ανανεώνοντας το βαμβάκι ή καθαρίζοντας την πετσέτα με καθαρό νερό ώσπου να καθαριστεί τέλεια το πρόσωπο σας.

Τα μάτια χρειάζονται ειδική προσοχή.

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ λεπτό και τα μάτια ερεθίζονται και μολύνονται εύκολα. Χρησιμοποιήστε ειδική λοσιόν με βάση το νερό, απλώστε την λοσιόν καθαρισμού από το φρύδι ως τα βλέφαρα. Αφήστε την να μείνει για λίγα δευτερόλεπτα έτσι ώστε να διαλυθεί το μακιγιαζ και μετά σκουπίστε καλά. Για να αφαιρέσετε την μάσκαρα βάλτε ένα υγρό μαντηλάκι κάτω από τα βλέφαρα και κλείστε τα μάτια, βρέξτε με τη λοσιόν μια μπατονέτα και «στριφογυρίστε» την σε όλη την επιφάνεια των βλεφαρίδων. Τέλος, αφού καθαρίσετε κάθε ίχνος μακιγιάζ και μάσκαρα από τα μάτια, χρησιμοποιήστε τονωτική λοσιόν για να βγάλετε από το πρόσωπο τα κατάλοιπα του καθαριστικού και περάστε μετά μια ελαφρά υδατική κρέμα.

See you soon LIKEWOMAN

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue