Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το Partner Pilates;


10 Δεκ 2017
Στη σημερινή ηλεκτρονική εποχή,  προχωράμε στη ζωή χωρίς να δώσουμε πολύ σημασία ή προσοχή στην υγεία των διαπροσωπικών μας σχέσεων. Ως επαγγελματίες του Pilates προσπαθούμε να διατηρήσουμε τους εαυτούς μας και τους πελάτες μας ισχυρούς, ευέλικτους, ισορροπημένους και ενδυναμωμένους. Ωστόσο, πρέπει να αναρωτηθούμε: Δίνουμε την ίδια προσοχή στις εξωτερικές μας σχέσεις όπως και στις εσωτερικές σχέσεις μας;
 
Το Partner Pilates είναι ένας καινοτόμος τρόπος για εσάς και τους πελάτες σας να εναρμονίσετε αυτές τις εσωτερικές και εξωτερικές συνδέσεις. Ενώ απολαμβάνετε τα φυσικά οφέλη μιας προπόνησης Pilates, αναπτύσσετε ταυτόχρονα τις δεξιότητες επικοινωνίας και μαθαίνετε πως να συνεργάζεστε με τους άλλους. Αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, έχετε δεκάδες διαπροσωπικές σχέσεις – επιχειρηματικούς εταίρους, προϊστάμενους, υπαλλήλους, πελάτες, παιδιά, κ.λπ. Το Partner Pilates σας διδάσκει πώς να «συντονιστείτε». Αυτή η ικανότητα να ακούτε και να αισθανθείτε αποτελεσματικά ένα άλλο άτομο βελτιώνει τη διδασκαλία δεξιότητες και δεκτικότητας και μεταφέρεται σε κάθε πτυχή της ζωής σας.
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο εξοπλισμός Pilates παρέχει βοήθεια και αντίσταση, το Partner Pilates βοηθά τους συμμετέχοντες να βρουν τους κατάλληλους μύες για να εκτελέσουν αποτελεσματικά μια άσκηση. Χάρη στην αντίσταση που παρέχεται από άλλο άτομο, οι συμμετέχοντες αναγκάζονται να ασχοληθούν με τους μυς και να αποφεύγουν να βασίζονται στην ορμή.
Ο παρτενέρ σας θα σας βοηθήσει στην ανάπτυξη της ισορροπίας, του να δίδεται και να λαμβάνεται. Ίσως να τείνετε να είστε πιο δυναμικοί και να στρέφεστε προς έναν πιο κυρίαρχο ρόλο. Ίσως είστε πιο παθητικοί. Αυτές οι ασκήσεις δεν θα αναδείξουν μόνο αυτές τις τάσεις. θα απαιτήσουν επίσης να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, είτε για να πάρετε περισσότερο έλεγχο είτε για να απελευθερώσετε τα ηνία και να ακολουθήσετε κάποιον άλλο. Σε κάθε άσκηση, και οι δύο παρτενέρ δρουν ως αγωνιστές και ανταγωνιστές, επαναλαμβάνοντας συνεχώς το θέμα: δώστε τον έλεγχο, πάρτε τον έλεγχο.
Οι κινήσεις μπορούν να επιτευχθούν μόνο όταν συντονιστούν και επικοινωνούν και οι δύο παρτενέρ. Οι ασκήσεις, οι οποίες κυμαίνονται από την καταπραϋντική και την κεντρική έως την ακροβατική και απαιτητική, προσδίδουν ταυτόχρονα στους δύο παρτενέρ την ενίσχυση και την επέκταση των πλεονεκτημάτων. Περιλαμβάνουν συνήθως μια υγιή δόση γέλιου και διασκέδασης.
 
Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το Partner Pilates; Πριν ξεκινήσετε, δείτε μερικές συμβουλές ασφαλείας:
Οι συνεργάτες πρέπει να προσέχουν να μην επιχειρούν ασκήσεις που υπερβαίνουν την ατομική τους δύναμη ή την ισορροπία τους.
Όπως και με τις ασκήσεις, είναι σημαντικό να εξοικονομήσετε αρκετή ενέργεια για να βγείτε από τις θέσεις με ασφάλεια και με σωστή μορφή. Αν περιμένετε μέχρι την τελευταία πτώση της ενέργειας για να αφήσετε το συνεργάτη σας να γνωρίζει ότι χάνετε ισορροπία ή δύναμη, πιθανότατα είναι πολύ αργά.
Υποστηρίζοντας το βάρος κάποιου πολύ μεγαλύτερου από τον εαυτό σας δεν συνιστάται. Διαφορετικά, το Partner Pilates είναι προσβάσιμο σε οποιοδήποτε υγιές σώμα
Σας έχουμε ετοιμάσει λοιπόν ένα βίντεο μαζί με την φίλη μου Σόνια Σεβαστοπούλου.Διαλέξτε το ταίρι σας και ελάτε να ξεκινήσουμε……
 
Είμαι πάντα στην διάθεση σας για ότι απορία έχετε!!!
 

Νατάσσα Φιλαίτη 

-Personal Trainer

-Yoga-Pilates

-Bodybalance Instructor for LesMillsHellas.

-Assosiate Diploma I.S.T.D (Imperial society of teachers of dancing).

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue