Με Τη Δημιουργική Πινελιά Της Amuse Εκδηλώσεις Και Δράσεις Από Τα «Χριστούγεννα Στην Αθήνα» Του Δήμου Αθηναίων

Η Αmuse ανέλαβε την υλοποίηση του 3D Projection Mapping και των Παραμυθούγεννων που θα πραγματοποιηθούν φέτος τα «Χριστούγεννα στην Αθήνα» υπό το σχεδιασμό του δημιουργού και καλλιτεχνικού Διευθυντή, Γιώργος Δ. Λεμπέσηςσε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων.

Με την υπογραφή της Amuse και του δημιουργού και καλλιτεχνικού Διευθυντή Γιώργου Δ. Λεμπέση, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου το 3D Projection Mapping στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, ενώ από το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου η Πλατεία Κλαυθμώνος θα μεταμορφωθεί σε ένα ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο χωρίο, τα Παραμυθούγεννα.

Η Amuse αποδεικνύει για ακόμα μια φορά, ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχουν όμορφες ιδέες και άνθρωποι γεμάτοι όρεξη και φαντασία!

3D PROJECTION MAPPING ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 10/12/2019:

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί το μεγαλύτερο 3D Projection Mapping στο εκθαμβωτικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, σε μία τετράλεπτη ιστορία που θα παρουσιαστεί στην πρόσοψη της Βουλής, η οποία θα παρασύρει όλους τους περαστικούς στο μαγικό κόσμο του Άγιου Βασίλη αλλά και της προσπάθειας του να εισβάλει στο εσωτερικό της Βουλής, βιώνοντας μια πρωτόγνωρη εμπειρία όλοι οι πολίτες. Η εντυπωσιακή αυτή δράση θα δώσει τον ρυθμό για να ακολουθήσει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Συντάγματος.

ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 21/12/2019:

Φέτος τις γιορτές η Πλατεία Κλαυθμώνος από τις 21 Δεκεμβρίου μεταμορφώνεται σε ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό, ονόματι Παραμυθούγεννα, το οποίο πλημμυρίζει από σφιχτές αγκαλιές, πλατιά χαμόγελα, μαγικές εορταστικές μελωδίες, εγκάρδιες ευχές και ευφάνταστους ήρωες δημιουργώντας υπέροχες γιορτινές εικόνες για τους μικρούς και μεγάλους περαστικούς επισκέπτες.

Η Amuse έχοντας ως βασικό άξονα την καλή αισθητική σε κάθε έργο που αναλαμβάνει, δημιουργεί ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον το οποίο θα ζωντανεύει ονειρικές στιγμές αγγίζοντας την ανάγκη του κάθε ανθρώπου να βιώσει αλλά και να κρατήσει ριζωμένες στις αναμνήσεις του την ομορφιά των Παραμυθούγεννων.

Στο χωριό των Παραμυθούγεννων κατοικούν ο Άγιος Βασίλης και οι τέσσερις βοηθοί του, ο Αργησίλαγος, η Καμαρωτή, ο Αρίστος και η Γλυκόριζα, οι οποίοι θα υποδέχονται καθημερινά, καθ’ όλη την εορταστική περίοδο, τους επισκέπτες του χωριού και θα τους φιλοξενούν στα σπίτια τους στα οποία θα πραγματοποιούνται διάφορες δράσεις. Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στο ταχυδρομείο του χωριού όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να στείλουν το γράμμα ή/και την ευχή τους στα ταχυδρομικά κουτιά και να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ γύρω από το χωριό βρίσκεται το Δάσος των Πυγολαμπίδων το οποίο ενεργοποιείται χαρίζοντας φως από τις πυγολαμπίδες αφού το Χριστουγεννόμετρο άγγιζε τη μέγιστη τιμή αγκαλιών, χαμόγελων, τραγουδιών και ευχών καθημερινά. 

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε όλους να ζήσουμε μία αξέχαστη γιορτινή εμπειρία φέτος τα Χριστούγεννα στην Αθήνα!!!

10/12/2019 | 3D Projection Mapping στη Βουλή των Ελλήνων

21/12/2019 – 6/1/2020 | Παραμυθούγεννα στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Λίγα λόγια για την amuse:

Η Amuse είναι Ελληνική εταιρεία με 20 χρόνια παρουσία στην τοπική και διεθνή αγορά.

Το manifesto τους είναι το Feel, then think, (νιώσε & μετά σκέψου) και με αυτό βοηθούν τους ανθρώπους να εμπιστεύονται τα συναισθήματά τους παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις, ώστε να ζουν μια καλύτερη ζωή.

Σχεδιάζουν events μικρής ή μεγαλύτερης σε κλίμακα τοπική αλλά και διεθνή, έχοντας ολοκληρώσει επιτυχημένα τον τελευταίο χρόνο πάνω από 450 μικρές ή μεγαλύτερες διοργανώσεις. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue