Έξυπνα Tips Για Να Βγαίνεις Καλύτερη Στις Φωτογραφίες

Σίγουρα κάθε φορά που βλέπεις στο Instagram άτομα που ακολουθείς να βγαίνουν υπέροχοι στις φωτογραφίες, θέλεις να πάρεις την κάμερα ή το smartphone τους να το σπάσεις γιατί όπως φαίνεται εσύ δεν τα καταφέρνεις και τόσο πολύ…

Σήμερα λοιπόν, θα σου δώσουμε 10 μικρά και εύκολα τρικ που θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις καλύτερη στις φωτογραφίες και φυσικά να διώξεις μακριά τον πανικό.

Το ήξερες ότι οι επαγγελαμτίε κρατάνε περίπου το 1 έως το 10% των λήψεών τους; Τα μοντέλα δεν βρίσκονται απλά σε ένα σκηνικό και ποζάρουν. Αλλάζουν συνεχώς. Οπότε αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να αλλάξεις τη γωνία λήψης, να αλλάξεις τη φορά σου και γενικότερα κάνε δοκιμές. Με τις δοκιμές, ίσως έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Άλλαξε για λίγο τη στάση του σώματός σου. Κράτησε τους ώμους σου προς τα πίσω. Μην καμπουριάζεις. Αν στέκεσαι, στρίψε ελαφρά και στερέωσε το βάρος του σώματος στο πίσω πόδι. Μην ξεχνάς πως δεν πρέπει να έχεις τα πόδια σου ενωμένα. Δεν είσαι στρατιωτάκι. Καλό είναι να βρίσκεις πάντα ένα ψηλότερο επίπεδο από τον φακό. Θα σε βοηθήσει και με το ύψος.

Χαμογέλασε και κράτησε τη γλώσσα σου πίσω από τα δόντια. Εστίασε το βλέμμα σου ελαφρά πάνω από τον φακό και μην κοιτάζεις απευθείας την κάμερα. Καλό είναι να δοκιμάζεις διάφορες εκφράσεις προσώπου μέχρι να βρεις αυτή που σου ταιριάζει.

Το κλειδί βρίσκεται στα μάτια. Είναι δύσκολο να διατηρήσεις μία πόζα και να κρατήσεις τα μάτια σου προσηλωμένα. Πάρε την πόζα σου, κλείσε μετά τα μάτια και άνοιξέ τα ξανά. Απομάκρυνε το βλέμμα σου από την κάμερα και επέστρεψε μετά σε αυτή. Τώρα λοιπόν, είσαι έτοιμη.

Μην βγάζεις ποτέ φωτογραφίες όταν έχεις πολύ κοντά στο πρόσωπό σου το φλας. Δεν θα σε κολακεύσει καθόλου. Και σίγουρα θα δημιουργήσεις σκληρές σιάσεις που κανείς δεν θέλει στο Instagram Feed του. Πήγαινε στη σκιά λοιπόν και αν χρησιμοποιείς φλας, καλό είναι να είσαι σίγουρη ότι θα χτυπήσει στον τοίχο.

​Προσπάθησε να μην είσαι “σφιγμένη” Χόρεψε και κούνησε λίγο το κορμί σου για να χαλαρώσεις πριν βγεις φωτογραφία. Εκμεταλλεύσου τα αντικείμενα γύρω σου.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue