Έλα να κάνεις FaceYoga για να μάθεις τι είναι αυτό για το οποίο όλοι συζητούν!

ΙΑΘΕΙΗΝ – ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ
Βιωματικό σεμινάριο FaceYoga με την Αλεξάνδρα Βεκιάρη

Υπάρχει, πλέον, ένας τρόπος εναλλακτικός, ασφαλής, φυσικός για να πάρετε την κατάσταση –κυριολεκτικά- στα χέρια σας και να διατηρήσετε το πρόσωπό σας σφριγηλό, ξεκούραστο και υγιές. Είναι η μέθοδος αυτοθεραπείας FaceYoga που ευθυγραμμίζει το πρόσωπο με το υπόλοιπο σώμα προσφέρoντάς του τα ανάλογα οφέλη με τη yoga. 

Στη Face Yoga ενεργοποιείς και δυναμώνεις τους μύες του προσώπου και του λαιμού, συνδυάζοντας ασκήσεις, δακτυλοπιέσεις (acupressure), μασάζ και αναπνοές. Οι ασκήσεις και ο συνδυασμός τους είναι κάτι δημιουργικό και ανεξάντλητο. Και φυσικά προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε προσώπου.

Με τη Face Yoga τα σφιγμένα χαρακτηριστικά χαλαρώνουν. Ελέγχεις τις εκφράσεις σου. Διορθώνεις τα λάθη σου. Γυμνάζεις τους μύες σου για να υποστηρίζουν σωστά τις λειτουργίες τους. Καταπολεμάς τη βαρύτητα και τη χαλάρωση. 

Κι αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σου… κλείνει το μάτι! 
Η διάθεσή σου βελτιώνεται και η αυτοπεποίθηση σου απογειώνεται. Και αυτό δεν είναι ματαιοδοξία. Είναι ποιότητα ζωής.

Φόρεσε μαλακά ρούχα και φέρε μαζί σου έναν μικρό καθρέφτη!

Διάρκεια σεμιναρίου: 1 ½ ώρα

Τοπος διεξαγωγης σεμιναρίου: Ιαθειην – 
Αν. Ρωμυλιας και Θρακης 138 στην Πετρουπολη

Κρατήσεις θέσεων στο 6973216895
6937032841 -2105744997

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ


*H Αλεξάνδρα Βεκιάρη είναι FaceYogaSpecialist, πιστοποιημένη από το InternationalHolisticMedicineCollege, ενώ έχει παρακολουθήσει webinars με την WorldLeadingFaceYogaExpert, FumikoTakatsu και σεμινάρια με την DanielleCollins. 

Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία, που υπηρέτησε για πολλά χρόνια με συνέπεια, έχει κάνει τη FaceYoga τρόπο ζωής και έχει αφοσιωθεί στην διάδοση της στην Ελλάδα.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue