Έλενα Αρμάο: Η μεγάλη της επιστροφή

Είναι πολλά χρόνια τραγουδίστρια …
Την θυμήθηκαν κάποιοι πέρυσι στην σκηνή του μουσικού talent show όπου και διαγωνίσθηκε η Έλενα Αρμάο.

Τις καρέκλες τους γυρίσανε η Έλενα Παπαρίζου και ο Κωστής Μαραβέγιας.
Τελικά εκείνη επέλεξε να πάει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια μεγάλη. Δίπλα σε όλα τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος αλλά και του μέλλοντος όταν ακόμα και εκείνοι ήταν άγνωστοι.

H φωτογραφία είναι απο την φωτογράφηση που ετοιμάζει η τραγουδίστρια με την φωτογράφο της Φραντζέσκα Κάλ

Η Έλενα Αρμάο επιστρέφει με νέο τραγούδι μετά από πολύ καιρό σε ένα τελείως διαφορετικό ρόλο. Το τραγούδι είναι βιωματικό καθαρά και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχει κάποιο λόγο που κυκλοφορεί τώρα..

Ίσως γιατί είναι η καλύτερη εποχή και η πιο σωστή ώρα… η ώριμη και κατασταλαγμένη πολύ πια Έλενα Αρμάο να κάνει το ντόρο που της αρμόζει αφού όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως έχει φωνάρα.

Με λίγα λόγια έρχεται για να τελειώσει κάποια πράγματα που μπορεί να μην έχουν τελειώσει ακόμα;; Ή μπορεί και μόλις να αρχίζουν;;;
Τελειώνει άραγε ο κόσμος; Θα το δείξει μέσα απο το τραγούδι της!! Και πιστέψτε με θα συγκλονίσει.

Αυτό που μπορώ να πώ με σιγουριά είναι πως θα ταρακουνηθεί πολύς κόσμος και με το τραγούδι αλλά και το βίντεο κλίπ αφού όλοι οι συντελεστές που την στηρίζουν και είναι δίπλα της σε όλο αυτό, είναι άψογοι επαγγελματίες και ονόματα που έχουν συζητηθεί πολύ με την δουλειά τους .

Αρκεί μόνο να σας πώ πως το τραγούδι γράφτηκε για την Έλενα σε στοίχους Γιάννη Φωτάκη και μουσική Μάνου Διόλατζη.
Ο σκηνοθέτης του βίντεου κλίπ δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Αργύρη Διαβολίκη ο οποίος και ξέρει καλά τι σημαίνει να βιώνεις τραγούδι και να μεταφέρεις στην οθόνη συναισθήματα.

Έρχεται λοιπόν σε λίγες μέρες .. Υπομονή 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue