“Εμείς & Εσείς”: Η καινούργια πρωινή εκπομπή που κάνει τα Σάββατά μας ομορφότερα!

Δυναμικό ξεκίνημα για την Αιμιλία Χαλόφτη και για την νέα της εκπομπή <<Εμείς & Εσείς>> που προβάλλετε κάθε Σάββατο στις 11πμ στο Alert TV. Η γνωστή Παρουσιάστρια μετά από μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο της Μόδας και της Τηλεόρασης επιστρέφει φέτος στην Πρωινή ζώνη Ψυχαγωγίας με ένα μαγκαζίνο ποικίλης ύλης, με θέματα Υγείας, Αισθητικής, Τέχνης, Ψυχολογίας, σημαντικούς καλεσμένουςκ.α. Στο πλευρό της η βραβευμένη Στιχουργός Έλενα Μανιάτη και ο Τραγουδιστής Στάθης Κίος, ενώ για θέματα Διατροφήςμας ενημερώνει η Κλινική Διαιτολόγος Χριστίνα Μπαλαμώτη.

Η Αιμιλία, σπούδασε Αισθητική ενώ παράλληλα πέρασε στον χώρο της Μόδας και της Ομορφιάς.Ίδρυσε την Εταιρία Δημοσίων Σχέσεων PR. Promo Events διοργανώνονταςεπιτυχημένες επιδείξεις μόδας και eventsκαταξιωμένων Σχεδιαστών σε όλη την Ελλάδα. Το ”Εμείς & Εσείς” ήδη βρίσκεται στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης του Σταθμού, η προσεγμένη Παραγωγή, το ζεστό χαμόγελο της Παρουσιάστριας, αλλά και η επιτυχημένη χημεία των στενών της Συνεργατών,δημιουργούν ένα θετικό κλίμα τόσο για τους φίλους της εκπομπής όσο και στους Καλεσμένους! 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue