Εμμηνόπαυση Και Ενυδάτωση

Μεγαλώνοντας με χάρη, αυτοπεποίθηση, και αυτοσεβασμό, φροντίζουμε την επιδερμίδα μας με αγάπη δίνοντας της αυτά που χρειάζεται στην συγκεκριμένη φάση. 

Η εμμηνόπαυση, επιταχύνει την γήρανση και η μεταβολή των ορμονών δρα κατά της σφριγηλότητας του δέρματος. 

Η μείωση της έκκρισης των οιστρογόνων δημιουργεί ελάττωση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης, πρωτεΐνες απαραίτητες για την ελαστικότητα του δέρματος

Η ορμονική ανισορροπία επιδεινώνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας-όσο πιο αφυδατωμενο το δέρμα τόσο περισσότερο είναι εμφανεις οι ρυτίδες. 

Σε αυτή την φάση αλλάζουμε το πρόγραμμα φροντίδας του χρησιμοποιώντας προϊόντα για ενυδάτωση καθημερινά, όπως, κρέμα ημέρας, serum, κρέμα για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, κρέμα νυκτός, μάσκες για ενυδάτωση, σύσφιξη, λάμψη, balm για τα χείλη. 

Κάνουμε απολέπιση μία φορά την εβδομάδα πρόσωπο και σώμα ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και αμέσως μετά ενυδατώνουμε την επιδερμιδα μας. 

Χρησιμοποιούμε αντηλιακό όλο τον χρόνο με SPF 30 η 50 ανάλογα τον τύπο του δέρματος μας και βέβαια δεν ξεχνάμε να πίνουμε άφθονο νερό, να τρώμε υγιεινά και να κοιμόμαστε αρκετές ώρες.

Μότο μας “Η ομορφιά δεν έχει ηλικία “. Το σημαντικότερο είναι να μεγαλώνουμε όμορφα με υγεία και εσωτερική γαλήνη. 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue