Ένα Σεμινάριο Που Δεν Πρέπει Να Χάσετε: Κλειδιά Ενδυνάμωσης & Αυτοφροντίδας Γυναικών Για «Νικήτριες Ζωής» Στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Η Τζίνα Θανοπούλου θα συνεχίσει τη Πέμπτη 29/11 στις 18.00 – 20.00, τη δεύτερη Ομιλία/ Σεμινάριο με θέμα την ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ & ΑΥΤΟ- ΦΡΟΝΤΙΔΑ των Σύγχρονων Γυναικών με πολλαπλούς ρόλους !
Θα μοιραστεί ΚΛΕΙΔΙΑ για το πώς μια γυναίκα μπορεί να ενδυναμωθεί, να εξισορροπήσει και να βγει ΝΙΚΗΤΡΙΑ Zωής!
Στην δεύτερη από μια σειρά 3 ομιλιών θα παρουσιαστούν Τρόποι και Πρακτικές ώστε μια γυναίκα να αναγνωρίσει και να σεβαστεί τις Ανάγκες της, να καλλιεργήσει την Αυτοφροντίδα της και να κτίσει Αυτοσεβασμό και Αυτοπεποίθηση.
Η γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη και ισορροπημένη στην οικογένεια, εργασία και κοινωνία και να μπορέσει να προσφέρει, πρέπει πρώτα να ακούσει, να αγαπήσει και να δώσει στον ίδιο της τον εαυτό.Όσοι παρευρεθούν σε αυτή την Ομιλία θα εμπνευστούν από τη Θεωρία και τα Πρακτικά Κλειδιά που θα παρουσιαστούν για την Αυτοφροντίδα,Αυτοβελτίωση, Ενδυνάμωση και πιό Ποιοτική Ζωή σε όλα τα επίπεδα !

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ.

Τηλέφωνο Ιδρύματος Θεοχαράκη: 2103611206
Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, Αθήνα

Η Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Ed.M.. M.A. HARVARD University, είναι Ψυχο-Εκπαιδευτική Σύμβουλος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Παιδιών, Εφήβων Οικογένειας, Ζευγαριών, Ψυχολογία Υγείας, Επαγγελματικός Προσανατολισμός.
Για πληροφορίες για συνεδρίες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε στο 694 5541188.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue