Τι Γίνεται Όταν Ένας Νέος…Ωραίος…Ενώνει Δυνάμεις Με 2 Γυναίκες;

Μπορεί να είμαστε ένα γυναικείο site αλλά πάντα αγκαλιάζουμε με αγάπη το άλλο φύλο και ειδικά όταν είναι φίλος και στηρίζει το likewoman.gr. Στην παρέα μας έχουμε ένα νέο άνθρωπο όπου η μεγάλη του αγάπη είναι η μόδα και η τέχνη. Πολύ συχνά τον συναντάμε σε διάφορα δρώμενα. Αγαπάει την φιλανθρωπία και που τον βρίσκεις που τον χάνεις είναι μέσα στα fashion show και στα event. 

Ο Χάρης Χατζής είναι φίλος πολλάααα χρόνια τώρα, το πρωί είναι κάπου χαμένος στα χαρτιά του γραφείου του και από το μεσημέρι και μετά τρέχει να κυνηγήσει το όνειρό του. H μεγάλη του αγάπη για την μόδα και τα ρούχα τον έχει κάνει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο αντικείμενο τις ελέυθερες ώρες του, το blogging. Πάντα καλοντυμένος, χαμογελαστός είναι κάπου και σε περιμένει…για μία selfie.

Σε λίγο καιρό θα έχετε την χαρά να απολαύσετε και το καινούριγο του blog. Προς το παρόν θα τον βλέπετε στην παρέα μας.

It’s only the beginning of something bigger . 

Ευχαριστούμε Χάρη μας!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue