Ενδοφλέβια Θεραπεία Τόνωσης του Ανοσοποιητικού | Τι Είναι Και Γιατί Την Χρειαζόμαστε!

Τώρα περισσότερο από ποτέ, το ανοσοποιητικό μας πρέπει να είναι υγιές και ισχυρό για να ανταπεξέρχεται στις ιώσεις, στην κούραση των έντονων ρυθμών ζωής και στα σημάδια που αφήνει το πέρασμα του χρόνου στον οργανισμό μας.

Γι’ αυτό στο Γυναικολογικό Κέντρο Women’s Care εφαρμόζουν την Ενδοφλέβια Θεραπεία Τόνωσης του Ανοσοποιητικού ImmunN, που βασίζεται στο Γερμανικό πρωτόκολλο του Δρ Landenberger.

Ένα Γερμανικό πρωτόκολλο ειδικά σχεδιασμένο για το κοινό του Γυναικολογικού Κέντρου Women’sCare.

Tι είναι η Ενδοφλέβια Θεραπεία ImmunN?

H ενδοφλέβια Θεραπεία ImmunN γίνεται 3 φορές σε διάστημα ενός μηνός και αποτελείται από τη χορήγηση:

  • Συμπλέγματος Αμινοξέων και Βιταμινών Β που είναι απαραίτητα για την υγεία και ζωτικότητα του οργανισμού.
  • Γλουταθειόνης σε ποσότητα 3000mgr. H γλουταθειόνη είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτοξινώνει τον οργανισμό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και είναι ζωτικής σημασίας για την καλή λειτουργία του ήπατος.
  • Βιταμίνης C σε ποσότητα 15gr για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, το φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, μείωση της κούρασης κι αύξηση της απορρόφησης σιδήρου.

Γιατί χρειαζόμαστε Ενδοφλέβια Θεραπεία?

Η ενδοφλέβια θεραπεία προσφέρει δυο σημαντικά οφέλη:

  • Την απευθείας χορήγηση των πολύτιμων ουσιών στις φλέβες, χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από το στομάχι και το συκώτι,όπως στη χορήγηση ενός δισκίου, γιατί περνώντας από το στομάχι το φάρμακο χάνει σημαντικό ποσοστό της δραστικότητάς του. Έτσι με την ενδοφλέβια θεραπεία γίνεται καλύτερη απορρόφηση χωρίς να επιβαρύνεται το στομάχι και το συκώτι κι εξασφαλίζεται η αποτελεσματική δράση των πολύτιμων ουσιών.
  • Τη δυνατότητα χορήγησης ιδιαίτερα αυξημένης ποσότητας βιταμινών, αμινοξέων και γλουταθειόνης που δεν είναι εφικτό να πάρουμε μέσα από απλά δισκία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ενδοφλέβια Θεραπεία ImmunN ή για να κλείσετε το ραντεβού σας, καλέστε στο 210 6777747

Follow Social facebook page | instagram

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue