“Έννοιες και Μύθοι”- Καλλιτεχνικό ταξίδι στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες

Τα νέα, η λάμψη και ο πολιτισμός ταξιδεύουν γρήγορα από την πανέμορφη Λευκωσία. Ο υπέροχος καιρός μας καλωσόρισε και οι καταπληκτικοί άνθρωποι της Ιατρικής Σχολής μας καλοδέχτηκαν με μία αγκαλιά ανοιχτή. Ο λόγος του ταξιδιού μας μια υπέροχη έκθεση ζωγραφικής από δύο πολύ αγαπημένους και καταξιωμένους καλλιτέχνες: Τον Θεόδωρο Μανωλίδη, τον Ανδρέα Νικολάου και την Λιάνα Σκουρλή η οποία διοργάνωσε αυτήν την υπέροχη έκθεση και ένωσε την τέχνη της Ελλάδα με την τέχνη της Κύπρου!
 
“ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ”
 
  Μια λαμπερή βραδιά με υπέροχους και μοναδικούς ανθρώπους, από τον χώρο της πολιτικής, από τον επιχειρηματικό χώρο αλλά και τον χώρο της τέχνης παρευρέθηκαν την Πέμπτη 14 Μαΐου  στο κτίριο της βιβλιοθήκης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, όπου εγκαινιάστηκε  η έκθεση ζωγραφικής του Θεόδωρου Μανωλίδη και του Ανδρέα Νικολάου με τίτλο “Έννοιες και Μύθοι”. 
 
  Την έκθεση προλόγισε ο εκτελεστικός κοσμήτορας καθηγητής της Ιατρικής Σχολής κύριος Ανδρέας Χαραλάμπους και η εικαστική σύμβουλος κυρία Λιάνα Σκουρλή,  η οποία διοργάνωσε την έκθεση  που πραγματοποιείται στα πλαίσια των εορτασμών για την πρώτη αποφοίτηση της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε συνεργασία με το St. George’s University of London.
 
  Ο Θεόδωρος  Μανωλίδης και ο Ανδρέας Νικολάου, δυο από τους λίγους εξαίρετους  εικαστικούς  καλλιτέχνες που τα τελευταία τριάντα χρόνια, μέσα στη δίνη και τον μηδενισμό της σύγχρονης τέχνης, σε μια περίοδο πλήρους ανατροπής, χάραξαν μια πορεία  με συνέπεια, έμπνευση και δημιουργικό  πάθος.
 
Όσοι είσαστε εκεί ή έχετε σκοπό να ταξιδέψετε να την επισκεφτείτε οπωσδήποτε.
 
Διάρκεια έκθεσης: 14/05/2015 έως 29/05/2015
Διεύθυνση:  Aγίου Νικολάου  93, 2408 Έγκωμη (Kτίριο της βιβλιοθήκης της Ιατρικής Σχολής)
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 00357.22841528 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue