Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ 2019: Όλα τα “αστέρια” δίνουν ραντεβού τον Μάιο του 2019 στο Στάδιο Μιχάλης Μουρούτσος

Άλλη μια φορά τα παιδιά θα μας διδάξουν ότι δεν υπάρχουν «διαφορετικοί» άνθρωποι  και εμείς με την συμμετοχή και την ανταπόκρισή μας , τους αποδεικνύουμε ότι υπάρχουν  ΜΟΝΟ  Άνθρωποι

 www.bizznews.gr wp content uploads 2018 05 moyroytsos ghpedo

Έκλεισε η 4η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ για το 2019.

Κλειστό στάδιο Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσου στην Δάφνη.

Άλλη μια φορά τα παιδιά θα μας διδάξουν ότι δεν υπάρχουν «διαφορετικοί» άνθρωποι  και εμείς με την συμμετοχή και την ανταπόκρισή μας , τους αποδεικνύουμε ότι υπάρχουν ΜΟΝΟ  Άνθρωποι

Σε έναν κόσμο  που ο όρος του «φυσιολογικού» μοιάζει με ψευδαίσθηση και με μια έννοια χωρίς περιεχόμενο, τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι άτομα όπως όλα τα άτομα με τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά τους, όπως όλοι, ή μάλλον καλύτερα… με τα χαρακτηριστικά που είναι πιο αναπτυγμένα και με αυτά που είναι λιγότερο αναπτυγμένα.

www.bizznews.gr wp content uploads 2018 05 6000

Μια καλή νεράιδα λοιπόν η  Πρόεδρος του Συλλόγου ΔΥΑΜΕΑ (Δεν υπάρχουν Άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μόνο άνθρωποι) Σύλβια Αντώναρου, που μας ακουμπά όλους με το μαγικό της ραβδάκι και μας μεταμορφώνει σε καλούς Σαμαρείτες  υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε πριν πολλά χρόνια  στον εαυτό της, να  κάνει αυτά τα παιδιά  να χαμογελούν ευτυχισμένα ανάμεσά μας, ενταγμένα στο κοινωνικό σύνολο, όπως τους αξίζει, ικανοποιώντας  έτσι τις επιθυμίες τους, αλλά  και το Όραμα της.

Πολύτιμος συμπαραστάτης μας στην διάδοση αυτού του μηνύματος, ο Δήμος Δάφνης  και ο Δήμαρχος Μιχάλης  Σταυριανουδάκης

 

Πολύτιμοι επίσης συμπαραστάτες μας σε όλο αυτό Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής και Πολιτικής Κος Νίκος Ντίνου, ο Πρόεδρος Αθλητισμού και Πολιτισμού Κος Φορτωμάς Φίλιππος, και ο Αντιδήμαρχος Κος Κώστας Λιούτας.

www.bizznews.gr wp content uploads 2018 05 kolaz ghpedo 2018http://www.bizznews.gr/wp-content/uploads/2018/05/kolaz-ghpedo-2018–768×552.jpg 768w, http://www.bizznews.gr/wp-content/uploads/2018/05/kolaz-ghpedo-2018–1140×820.jpg 1140w” sizes=”(max-width: 725px) 100vw, 725px” style=”box-sizing: border-box; width: 760px; height: auto; vertical-align: middle; border: 0px;”>

www.bizznews.gr wp content uploads 2018 05 kolaz ghpedo 2018 amea

Λίγα λόγια για το Στάδιο Μιχάλης Μουρούτσος 

Το κλειστό βρίσκεται στη Δάφνη.  Για να πάτε εκεί με αυτοκίνητο, ακολουθείστε τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης μέχρι την Πλατεία Καλογήρων και στρίψτε δεξιά στη Λεωφόρο Παπαναστασίου. Συνεχίστε για 500 μέτρα και θα δείτε το γήπεδο στα δεξιά σας.

Μπορείτε να πάτε στο κλειστό εύκολα χρησιμοποιώντας και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μέσω της γραμμής 2 του Μετρό θα φτάσετε στον σταθμό «Δάφνη», στην Πλατεία Καλογήρων. Από εκεί μπορείτε είτε να πάτε με τα πόδια στο γήπεδο είτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα πολλά λεωφορεία που από την πλατεία φτάνουν στο κλειστό μέσω της Παπαναστασίου.

Κτίστηκε το: 1992.  Πληροφορίες: Το γήπεδο φέρει το όνομα του Δαφνιώτη ολυμπιονίκη του tae-kwon-do στο Σύδνεϋ, Μιχάλη Μουρούτσου.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue