Επιπλο για σαλόνια και κρεβατοκάμαρες: 2+1 tips για την σωστή επιλογή

Το κατάλληλο έπιπλο για σαλόνια και κρεβατοκάμαρες μπορεί στην κυριολεξία να μεταμορφώσει το σπίτι σας και να ανανεώσει τη διάθεση σας και την αισθητική των δύο πιο ευρέως χρησιμοποιούμενων χώρων του σπιτιού σας.

Η επιλογή ωστόσο δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, αφού διατίθεται μία τεράστια ποικιλία με είδη επίπλων και συνδυασμών στο εμπόριο, που συχνά μας πελαγώνουν και δυσκολεύουν την απόφαση μας.

Πώς μπορούμε λοιπόν να ξεχωρίσουμε ότι το έπιπλο για σαλόνια και κρεβατοκάμαρες που μας τράβηξε την προσοχή είναι και το ιδανικό για τις ανάγκες του δικού μας χώρου; Δοκιμάστε τα 3+1 tips που ακολουθούν και κάντε με σιγουριά την σωστή επιλογή.

Ταιριαστά χρώματα με το χώρο

Είναι μάλλον λογικό να αποφύγετε τις παρανοϊκές υπερβολές στις χρωματικές συνθέσεις των χώρων σας καθώς αυτό επιφέρει μεγαλύτερες πιθανότητες για αισθητικές ατασθαλίες. Γι’ αυτό δημιουργήστε ένα βασικό χρωματολόγιο με παρεμφερή χρώματα στα οποία θέλετε να κυμαίνονται τα έπιπλα σας και βασίστε τις επιλογές σας σε αυτό.

 

status

Ακριβείς διαστάσεις του χώρου και του επίπλου

Είδατε το έπιπλο, σας άρεσε, το ερωτευτήκατε. Χωράει όμως στο σπίτι σας; Κι αν ναι, μήπως δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που είδατε στην έκθεση επίπλου ή την ιστοσελίδα της εταιρείας; Είναι σημαντικό όταν επιλέγετε έπιπλο για σαλόνια και κρεβατοκάμαρες, να έχετε πρόχειρη μία κάτοψη του χώρου και να γνωρίζετε τις ακριβείς διαστάσεις των επίπλων για να δείτε πώς θα τα τακτοποιήσετε και πώς θα φαίνονται πριν προχωρήσετε στην αγορά τους.

slider iro

Ποιότητα και υλικά κατασκευής

Μπορεί το έπιπλο να ταιριάζει τέλεια στο χώρο σας, ωστόσο θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι θα μείνει εκεί για αρκετό καιρό και θα φαίνεται σαν καινούργιο χωρίς σημάδια φθοράς ή παλαιότητας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επενδύσετε σε κορυφαία ποιότητα που θα δώσει στα έπιπλα σας εξαιρετική αντοχή αλλά και μοναδική εμφάνιση σε κάθε περίπτωση.

Για Έπιπλα στο Κιλκίς, στην Κοζάνη και στις Σέρρες η εταιρεία Verfo είναι η καλύτερη επιλογή!

verfo ergostatio

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue