Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Ο Δίας …ξαναγύρισε»


14 Ιαν 2018

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Δίας… ξαναγύρισε» του Άγγελου Μοσχονά, στο θέατρο Αλκμήνη, τη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου. Πριν από τη βραδιά της πρεμιέρας προηγήθηκαν τρεις sold out παραστάσεις, με το κοινό να συμμετέχει και να επιδοκιμάζει μιαν εκλεκτή και πολλά υποσχόμενη δουλειά. Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν άνθρωποι του καλλιτεχνικού, δημοσιογραφικού και πολιτικού χώρου, με αρκετούς πρώην και νυν βουλευτές της Ν. Δ. να καταλαμβάνουν τις θέσεις της πλατείας, αλλά και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος αρνήθηκε, με χιούμορ, μαζί με τον Ευάγγελο Μειμαράκη τη θέση της πρώτης σειράς, επιλέγοντας να παρακολουθήσουν την παράσταση από τα πίσω καθίσματα.

Παραβρέθηκαν ακόμη ο βουλευτής :Γ. Βλάχος, οι τέως βουλευτές Λ.Ζαγορίτης , Ν. Παπαδημάτος , ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου , ο μουσικοσυνθέτης Γ. Κατσαρός και πολλοί άλλοι .

Ο«Ο Δίας… ξαναγύρισε» είναι μια παράσταση που διατρέχει αποτελεσματικά την ιδιωτική, αλλά και τη δημόσια ζώνη επισημαίνοντας ότι ο άνθρωπος είναι ένα πλάσμα που είναι συνεχώς «υπό κατασκευήν», αλλά επίσης κατά ένα παράλληλο τρόπο, πάντα σε μια κατάσταση αέναης καταστροφής. Μια σατυρική κωμωδία που συνδυάζει τον μύθο και την αλήθεια, για να μπορεί να αγγίζει την πραγματικότητα πιο αιρετικά, αλλά και πιο δυναμικά. Η συνέχεια στο θέατρο Αλκμήνη, κάθε Τετάρτη στις 21:00, με πολύ καλούς οιωνούς κι ένα φιλότεχνο κοινό να στηρίζει το θέατρο έμπρακτα και συνειδητά.

Info παράστασης | Πρωταγωνιστούν Ελένη Φιλίνη, Χρήστος Φωτίδης, Βαγγέλης Πυρινής, Ντίνα Βούρτση, Γιώργος Καπετανάκος, Κατερίνα Πυρινή

Guest starΓιώργος Κωνσταντίνου

Θέατρο Αλκμήνη | Αλκμήνης 8 | Γκάζι | 2103428650 | www.theatro.gr

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Δίας ξαναγύρισε

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Δίας ξαναγύρισε

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Δίας ξαναγύρισε

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue