Επιστολή προς τον Παύλο Φύσσα….

Γράφει η Σταυρούλα Ζάμπρα

Επιστολή προς τον Παύλο Φύσσα….

Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Καρλ Μαρξ, 1818-1883, Γερμανός φιλόσοφος

Αγαπημένε μου Παύλο…

Πέρασε ο καιρός και θαρρείς πως δεν άλλαξε τίποτα σε αυτόν τον τόπο. Κραυγές, κλάματα. Περισσότερα κλάματα τώρα. Και εσύ να λείπεις….

Ο τόπος μας ζει ιστορικές στιγμές λένε. Αναρωτιέμαι ΤΙ θα γραφτεί στην ιστορία αύριο;! Θα ήθελα Παύλο τα παιδιά μου να μάθουν για σένα. Να γνωρίσουν την τελευταία κατάθεση ψυχικής σου αλήθειας. Φοβάμαι όμως Παύλο. Οι άλλοι είναι πολλοί….και μας πολεμάνε.

Μη με ρωτήσεις ποίοι είναι οι άλλοι…. Δεν ξέρω! Ξέρω μόνο πως εκείνοι πολεμάνε με όπλα…

Εμείς μόνο με ψυχή. Κι όμως Παύλο όταν χάνω την πίστη μου, μια ελπίδα ξεπηδά από μέσα μου με τη φωνή σου να λεέι…. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ….. Και όπως δήλωσε και η μητέρα σου… <<ανάθεμα τους για αυτό που μας κάνανε. Λέω ότι και ο γιός μου…. ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΩ….

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue