Έρωτες με ροή…


7 Ιαν 2018

Γράφει η Σταυρούλα Ζάμπρα

Γράφεις, σβήνεις μηνύματα. Σχηματίζεις τον αριθμό στο τηλέφωνο για να τηλεφωνήσεις και ύστερα τον ξανασβήνεις. Αναρωτιέσαι αν σε σκέφτεται, αν σε θέλει το ίδιο, αν αυτή η σιωπή κρύβει σημάδια ενδιαφέροντος. Σκέφτεσαι , τι θα πεις; Τι θα φορέσεις; Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή; Είσαι ο μόνος έρωτας στη ζωή του άλλου; και άλλα τέτοια αναπάντητα ερώτημα βασανίζουν το μυαλό σου. Μοιάζουν με εφηβικά ξενύχτια όλα αυτά κι όμως τα βιώνουμε σε όλες τις ώριμες ηλικίες, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και παιδείας. Πες όχι στην αυτοκαταστροφή. Φύγε από το λίγο, το δανεικό, το αμφιλεγόμενο.

Ο αληθινός έρωτας έχει ροή. Συναντηθήκατε και ξαφνικά αναρωτιέστε αγκαλιά “Πως έγινε;” Μπερδεμένα μυαλά του τύπου όχι, μη, δεν ξέρω τι θέλω, κατατάσσονται σε μικρά όνειρα. Αναρωτήσου λοιπόν αν σου αξίζει κάτι τέτοιο; Μάθε να αγαπάς εσένα και να αγαπιέσαι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τι; Έχει άλλη/άλλον και πονάς γι αυτό; Ο καλύτερος τρόπος θα ήταν να γυρίσεις πλευρό και να κάνεις καινούργια όνειρα. Δεν μπορείς; Τότε δεν έχεις παρά να αναμετρηθείς με την αξία σου. Συνάντησε τους μαζί και ακαριαία, η ζωή θα σου γυρίσει σελίδα. Αν όχι, η ζωή σου χτυπάει καμπανάκια. Αγάπησε εσένα πρώτα και ύστερα θα συναντήσεις σίγουρα τον δικό σου έρωτα ζωής… Χωρίς να μετράς ώρες.

Οι έρωτες ζωής σβήνουν πάντα πριν το “για πάντα”. Αποδέξου το και κάνε έρωτα σαν να μην υπάρχει αύριο. Γιατί στ΄ αλήθεια δεν υπάρχει!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue