Διάχρονο Θέατρο: «Ερωτικό Σκάκι»

Το ΔΙΑΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ πιστό στο ελληνικό έργο ξεκινά την χειμερινή περίοδο με το πρωτόπαιχτο ‘ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΚΑΚΙ’ του βραβευμένου συγγραφέα ΑΝΤΩΝΗ ΣΙΜΙΤΖΗ με τους ΣΤΕΛΙΟ ΓΕΡΑΝΗ και ΕΛΕΝΑ ΚΑΣΤΑΝΑ σε σκηνοθεσία ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ και σκηνικά ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΤΖΕΛΟΥ. Κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ 9μμ και ΚΥΡΙΑΚΗ 7.30μμ Από 1/11/19 μέχρι 29/12/19.

Συνεχίζει την νέα χρονιά με το θρυλικό έργο του ΤΕΝΕΣΣΗ ΟΥΙΛΛΙΑΜΣ ‘ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Ο ΠΟΘΟΣ’ σε σκηνοθεσία ΖΑΧΑΡΙΑ ΡΟΧΑ με τους ΜΑΙΡΗ ΒΙΔΑΛΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΑΣΧΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΝΙΚΟ ΧΑΛΔΑΙΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΛΟΥΚΑ ΤΣΙΑΝΗ, ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ και με φιλική συμμετοχή του ΜΑΝΟΥ ΙΩΝΑ. Μετάφραση ΕΥΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, σκηνικά ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΤΣΙΑΒΟΥ, κοστούμια ΜΥΡΤΩ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ, video ΘΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ. Κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ 7.30μμ και ΤΡΙΤΗ 9μμ από 20/1/20.

Κλείνοντας με την παρουσίαση της εργασίας του σεμιναρίου ΣΤΡΙΝΤΜΠΕΡΓΚ ‘Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ’ σε διδασκαλία-σκηνική προσαρμογή ΤΑΝΙΑΣ ΚΙΤΣΟΥ με τους ΣΤΕΛΙΟ ΓΕΡΑΝΗ, ΧΑΡΑ ΣΙΜΕΩΝΙΔΟΥ και τον ΤΑΣΟ ΜΠΛΑΤΖΙΟ. Σε μετάφραση ΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ. Κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ 9μμ και ΚΥΡΙΑΚΗ 7.30μμ Από 1/3/20 μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων.

Και στα τρία ανεβάσματα οι φωτισμοί θα είναι του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΝΕΣΗ.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 15 ευρώ και 12 ευρώ για φοιτητές, ανέργους ΑμΕΑ. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue