Ερωτήσεις ασθενών πριν την ρινοπλαστική: Διαδικασία, Τιμή, Αποτέλεσμα


15 Σεπ 2017

Έχετε αποφασίσει να κάνετε ρινοπλαστική και να αλλάξετε την εξωτερική εικόνα σας προς το καλύτερο; Για να καταλήξετε στη σωστότερη μέθοδο με τον πλαστικό χειρουργό και ωρλ πρέπει να έχετε κατανοήσει τη διαδικασία και να έχετε διερευνήσει όλους τους λόγους για τους οποίους η πλαστική μύτης είναι απαραίτητη για εσάς.

kolliasrhinoplasty.gr wp content uploads 2017 04 1 miti megali 1

Οι συνηθισμένες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον γιατρό σας και συνήθως πρέπει να έχουν απαντηθεί πριν διαβείτε την πόρτα του χειρουργείου, έχουν να κάνουν με τα αισθητικά και τα λειτουργικά προβλήματα, την διαδικασία & τις πιθανές επιπλοκές της επέμβασης, το κόστος (τιμή της επέμβασης) αλλά και τις μετεγχειρητικές οδηγίες.

Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα

Εκτός από τον γνωστό ύβο της μύτης που δημιουργεί μία μικρή καμπούρα στην μύτη, το στραβό διάφραγμα είναι ένα επίσης πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσει και μία σειρά από συμπτώματα όπως ροχαλητό, κακή αναπνοή, πονοκέφαλος.

Επιπλοκές

Ο γιατρός είναι ο μόνος αρμόδιος για να σας ενημερώσει για τις επιπλοκές που μπορεί να παρουσιαστούν στη δική σας περίπτωση. Ζητήστε να μάθετε όλες τις παραμέτρους που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην εγχειρητική και μετεγχειρητική διαδικασία.

Αναισθησία και τύπος επέμβασης

Χρειάζεται να κάνετε αναισθησία τοπική ή ολική; Συνήθως οι μέθοδοι που διενεργούνται είναι η ανοιχτή και η κλειστή, με διαφορετικούς χρόνους ανά περίπτωση.

Επιστροφή στην εργασία

Πως και πότε μπορεί να γίνει η επιστροφή στην εργασία και τι πρέπει να προσέχει ο εγχειρισμένος τον πρώτο καιρό.

Κόστος ρινοπλαστικής

Η τιμή για την πλαστική μύτης μπορεί να διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση. Το κόστος τα τελευταία χρόνια έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες των ασθενών και καθορίζεται ύστερα από συζήτηση με τον γιατρό.

Για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις που σας απασχολούν πριν κλείσετε ραντεβού για τη ρινοπλαστική ελάτε σε επαφή με έναν έμπειρο ωρλ και πλαστικό που έχει ειδικευτεί στη ρινοπλαστική και έχει χειρουργήσει πάρα πολλά περιστατικά. Στην ιστοσελίδα του Dr Κόλλια kolliasrhinoplasty.gr μπορείτε να δείτε και ενδεικτικές φωτογραφίες ανδρών και γυναικών.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue