Έρχεται η στιγμή που οι δρόμοι χωρίζουν! Από την Αιμίλια Αντωνίου

Έρχεται η στιγμή που οι δρόμοι χωρίζουν! 

Όπως καποια ζώα δεν είναι φτιαγμένα για κλουβιά, έτσι και κάποιοι άνθρωποι δεν ειναι φτιαγμένοι να περιορισμό και αιχμαλωσία. Ηταν και θα είναι πάντοτε ελεύθερες ψυχές, ασυμβίβαστες!

Η υπεροχή τους δεν μπορεί να περιοριστεί ούτε να καλλιεργηθεί με τέτοιο τροπο ώστε να εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα. 
Την ώρα που θα ανοίξεις το κλουβί για να τα ταΐσεις, θα φύγουν, θα τρέξουν μπροστά στα μάτια σου σαν αστραπή . Και το κομμάτι του εαυτού σου που γνώριζε εξ αρχής οτι η αιχμαλωσία ήταν λάθος, χαίρεται για την απελευθέρωση!!
Ναι, ο κόσμος σου μετατρέπεται σε μια γκρίζα και άδεια πραγματικότητα μη γίνεσαι πικρόχολος όμως! Φρόντισε να συγχωρέσεις τον εαυτό σου που προσπάθησε απεγνωσμένα να κρατηθεί απο κατι τόσο άγριο…τόσο ελεύθερο.
Κάποια πράγματα δεν μπορούν ποτέ να κρατηθούν.
Να το ξέρεις.
Οταν υποκλιθείς σε αυτή τη μοναδική υπεροχή τους, απελευθέρωσε τους με αγάπη! Αυτό έχω μόνο να σου πω!!

Γράρει η Αιμίλια Αντωνίου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue