Έρχονται Εκλείψεις Και Αλλοπρόσαλλες Καταστάσεις

 Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο (από 18.6-12.7)

Γράφει ο Γιώργος Πανόπουλος

Η ανάδρομη φάση του ξεκινάει τεχνικά από τις 14ο του Καρκίνου και φτάνει μέχρι τις 5ο. Να σημειωθεί ότι βρισκόμαστε σε περίοδο σκιάς του Ερμή από τις 2 Ιουνίου. Μας επηρεάζει όλους και ιδιαίτερα Καρκίνους/Αιγόκερους/Κριούς/Ζυγούς και όσους έχουν ωροσκόπους και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Ο Ερμής κυβερνάει τις αδελφικές σχέσεις, τα ταχυδρομεία , τους γείτονες, τα ταξίδια, τις αγοροπωλησίες, τις δημόσιες σχέσεις, τις εκδόσεις, τα ραντεβού, τη διαφήμιση, τις online υπηρεσίες (όχι όμως και το κυβερνοχώρο, που τον έχει αναλάβει εργολαβικά ο Υδροχόος και ο σύγχρονος κυβερνήτης του ο Ουρανός), τους κούριερ, τους δασκάλους, τη βασική εκπαίδευση, τα συμβόλαια, τις εμπορικές ενάρξεις, τις συμφωνίες, τις μετακινήσεις, τα μεταφορικά μέσα, τα μίντια- αυτοί είναι λοιπόν και οι τομείς που βραχυκυκλώνουν, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα επικοινωνίας, καθυστερήσεις, ασυνεννοησία, εκνευρισμό και άγχος.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή είναι για να ανατρέξεις στο παρελθόν, να ξαναδείς σχέσεις και στόχους, να διορθώσεις, να επανεξετάσεις, να προσαρμόσεις αποφάσεις υπό το πρίσμα νέων πληροφοριών και γεγονότων.

Ο συνδυασμός ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους (έως τις 25.6), ο Ερμής σε φάση σκιάς πριν γυρίσει και τεχνικά ανάδρομος στον Καρκίνο (στις 18.6), οι δύσκολες όψεις του Ποσειδώνα με Ήλιο και Άρη αυτές τις μέρες καθώς και το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μεσοδιάστημα Εκλείψεων- έρχεται η Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο (21.6) δημιουργούν ένα αλλοπρόσαλλο, παράξενο και μερικές φορές τρομακτικό συναισθηματικό και πρακτικό περιβάλλον όπου η ρευστότητα, οι ψευδαισθήσεις, οι παρεξηγήσεις, οι ασυνεννοησίες, τα ατυχήματα και ο θυμός εναλλάσσονται με εκρήξεις απογοήτευσης και παντοδυναμίας, ματαίωσης και φαντασιώσεων.

Η παρόρμηση είναι καταστροφική αυτήν την περίοδο και οι σοβαρές συζητήσεις χωρίς αποτέλεσμα αφού γίνονται σε κακό timing μεταξύ ανθρώπων που άλλα εννοεί ο ένας κι άλλα ο άλλος.

Μια πρώτη ανάσα καλώς εχόντων των πραγμάτων- με αυτό εννοώ ότι η χρονιά είναι τόσο απρόβλεπτη που χρειάζεται να ζούμε μέρα τη μέρα-θα πάρουμε πάλι από τις 15 Ιουλίου.

Σε μια περίοδο που όλα καταρρέουν με τεράστια ταχύτητα είναι ανάγκη να δείχνουμε καλοσύνη στον εαυτό μας και τους άλλους.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue