Εσείς τι φόρεμα θα διαλέξετε για pre wedding party;

Έχετε διαλέξει το νυφικό σας και ψάχνετε να βρείτε ένα κομμάτι για να το φορέσετε την προηγούμενη του γάμου σας αν κάνετε pre-wedding party, ή αν θέλετε να βγάλετε το νυφικό όσο περνάει η ώρα τη βραδιά του γάμου;
 
Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο ωραία κομμάτια που παρουσίασαν οι μεγάλοι οίκοι μόδας και μας άρεσαν πολύ! Ένα τέτοιο φόρεμα θα σας φανεί σίγουρα χρήσιμο και για άλλες περιστάσεις όπως για το bachelorette party σας ή ακόμα και για μια επίσημη εμφάνιση με τον σύντροφό σας! Απλές γραμμές αλλά εντυπωσιακά σχέδια από τους κορυφαίους οίκους! Αυτό που είδαμε να επικρατεί στις πασαρέλες είναι το μινιμαλιστικό ύφος στα φορέματα με εντυπωσιακές λεπτομέρειες!
 
Για να προσαρμόσετε οποιοδήποτε σχέδιο στο δικό σας σώμα, μη διστάσετε να ρωτήσετε τη γνώμη των ειδικών στο #modistramougr για εντελώς εξατομικευμένα φορέματα υψηλής ραπτικής, κομμένα και ραμμένα επάνω σας!
 
Οι παρακάτω φωτογραφίες ανήκουν στους οίκους Chanel, Givenchy, Michael Kors, Prabal Gurung και Ralph Lauren.
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue