Εσώρουχα Για Κάθε Σχήμα!


16 Νοέ 2018

Έχουμε ξαναπεί πως κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και το σώμα της μοναδικό! Ακριβώς αυτή η διαφορετικότητα είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους! Όπως, λοιπόν, στα ρούχα πρέπει να γνωρίζουμε καλά το σχήμα του σώματος μας για να φορέσουμε κομμάτια που μας αναδεικνύουν καλύτερα, το ίδιο συμβαίνει και με τα εσώρουχα.

Εσείς γνωρίζατε πως υπάρχουν 4 βασικές κατηγορίες γλουτών που χαρακτηρίζουν το γυναικείο σώμα? Όχι μόνο υπάρχουν αλλά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην επιλογή εσωρούχου που θα κολακεύει τη σιλουέτα μας. Προκειμένου, λοιπόν, να διαλέξουμε το σωστό εσώρουχο θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ποιο είναι το “σχήμα” μας!

Square

Το “τετράγωνο” σχήμα αναφέρεται σε γλουτούς πιο “φλατ”, που δεν χαρακτηρίζονται από έντονες καμπύλες και γι’ αυτό δίνουν στις γυναίκες την αίσθηση πως έχουν μακρύτερο κορμό. Εσώρουχα mid to high-rise, με περισσότερο ύφασμα στο πάνω μέρος, είτε στρινγκ είτε Brazilian, θα δώσουν την αίσθηση καμπύλης. Προτιμήστε, επίσης, υφάσματα όπως δαντέλα ή κάποιο ενδιαφέρον κόψιμο που προσδίδουν μια αίσθηση όγκου.Εσώρουχα για κάθε σχήμα!

V shaped

Το συγκεκριμένο σχήμα γλουτών μοιάζει με το αγγλικό γράμμα “V” εξ’ ου και η ονομασία του. Αφορά κυρίως μεγαλύτερες ηλικίες, όπου το λίπος μετατοπίζεται προς την περιφέρεια και χάνεται η μυϊκή μάζα, με αποτέλεσμα οι γλουτοί να χάνουν τον όγκο τους. Εσώρουχα με μεγαλύτερη επιφάνεια που καλύπτουν το κάτω μέρος δημιουργούν την αίσθηση καμπύλης και είναι ιδανικά για εσάς!

-Round

Το σχήμα αυτό αναφέρεται στους γλουτούς που είναι “γεμάτοι” τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος και τα πλαινά, δημιουργώντας μια ομοιόμορφη καμπύλη. Για να κολακέψετε τις αναλογίες σας, προτιμήστε εσώρουχα τύπου τάνγκα, με λεπτές επιφάνειες και όχι μεγάλους όγκους στα πλαϊνά και το πίσω μέρος.

Upside down heart

Οι γυναίκες με αυτό το σχήμα, τείνουν να έχουν περισσότερο όγκο στα πλαϊνά και το κάτω μέρος, δίνοντας την αίσθηση μιας ανάποδης καρδιάς! Τα πιο κατάλληλα εσώρουχα για εσάς είναι αυτά με ψιλό κόψιμο μπροστά και μεγαλύτερη κάλυψη στο κάτω μέρος, όπως τα εσώρουχα τύπου hipster, Brazilian και high waisted επιλογές από το mystring.gr .

Όλα τα υπέροχα αυτά εσώρουχα ανάλογα με το σχήμα που προτιμάτε και σας ταιριάζει μπορείτε να τα βρείτε στο mystring.gr

Ναταλία Ρίζου

Σπούδασα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, τα τελευταία όμως χρόνια θα με βρείτε σε κάποια πασαρέλα ή φωτογράφιση αφού με κέρδισε ο χώρος της μόδας και του μόντελινγκ! Δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς δημιουργία, τέχνη, ταξίδια και τους καλούς μου φίλους!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue