Σας Καλωσορίζουμε Στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο Της Essence!

  HO, HO, HO – Τα Χριστούγεννα έφτασαν! Αλλά πώς θα ήταν η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου χωρίς το αγαπημένο advent calendar της essence γεμάτο συναρπαστικές εκπλήξεις?

Αυτά τα Χριστούγεννα, η essence προσφέρει για ακόμη μία χρονιά το συλλεκτικό advent calendar – ιδανικό για όσες αγαπούν τα προϊόντα ομορφιάς. Κρυμμένα στο εσωτερικό του θα βρείτε αποκλειστικά προϊόντα σχεδιασμένα ειδικά για το advent calendar, αλλά και αγαπημένα προϊόντα από τη βασική σειρά στο κανονικό τους μέγεθος. Το ορθογώνιο αυτό κουτί με τον γιορτινό, ιδιαίτερο σχεδιασμό περιλαμβάνει πολλαπλές εκπλήξεις: μέσα στα 24 μικρά κουτάκια υπάρχουν όμορφα και κομψά προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο και τα νύχια. Και το πιο τέλειο: τα μικρά αυτά κουτάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά για να οργανώσετε τα προϊόντα μακιγιάζ σας, να αποθηκεύσετε τα κοσμήματά σας ή για να τοποθετήσετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους φίλους και την οικογένειά σας. Χαρούμενα Χριστούγεννα με την essence!

Περίπου στα €29,99*

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue