Εσύ Σε Ποιο Book Club Ανοίκεις; | Η Νέα Τάση Στις Παρέες Που Αγαπήσαμε

Το Book Club είναι η αφορμή για να αγοράσεις αυτή τη στιγμή ένα νέο βιβλίο, να έχεις πάντα στο σπίτι σου καφέ και κουλουράκια και σίγουρα…. μεγάλο σαλόνι. Πώς συνδυάζονται όλα αυτά; Κι όμως. Το Book Club είναι η νέα τάση στις παρέες που έχουμε αγαπήσει και καλεί εσένα και τους φίλους σου, να διαβάσετε ένα βιβλίο μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να το αναλύσετε μεταφέροντας ο ένας στον άλλον απόψεις και συναισθήματα, πίνοντας καφέ και τρώγοντας κουλουράκια.

Είναι κάτι πολύ διαφορετικό από μία απλή κριτική ενός βιβλίου ανάμεσα σε εσένα και την παρέα σου. Ενώνει παρέες, δημιουργεί απόψεις και φυσικά φέρνει την τέχνη της συγγραφής κοντά στην καθημερινότητα. Κατά την διάρκεια “ζωής” του Book Club, θα περάσουν πάρα πολλά βιβλία από τα χέρια σου. Μην περιμένεις να ξεκινήσεις ένα βιβλίο σήμερα και να το ολοκληρώσεις σε δύο μήνες. Βιογραφίες, μυθιστορήματα, μικρές ιστορίες αγάπης, ακόμη και αστυνομικά διηγήματα, σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις, ενώ σε προκαλούν και να αφήσεις μακριά σου άλλες συνήθειες που ίσως σε άφηναν μακριά από την παρέα σου ή έστω κάτι πιο ποιοτικό.

Οι συναντήσεις με την ομάδα του “Book Club” που έχετε δημιουργήσει, θα γεμίσουν με ιδέες, εικόνες και διαφορετικές απόψεις και σίγουρα από κάποια στιγμή και μετά, όλα θα δείχνουν σαν μία απλή συζήτηση μίας παρέας και όχι απλή κριτική που ίσως θα ήθελες να διαβάσεις σε έναν ιστότοπο. Στα Book Clubs, συνηθίζεται κάποιες φορές, οι συναντήσεις της ομάδας να γίνονται και στο σπίτι κάποιου μέλους. Τίποτα καλύτερο από την συντροφιά ενός βιβλίου, μαζί με ζεστό καφέ και ιδέες για μία ιστορία που εξελίσσεται παράλληλα στην ζωή πολλών ανθρώπων. 

​Δύο είναι τα συστατικά ενός σωστού Book Club. Η αγάπη σου για το βιβλίο και ο έρωτας του να γνωρίζεις νέες απόψεις…

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue