“Έτσι είν’ η Ζωή” Ζωή Τηγανούρια & Χρήστος Παπαδόπουλος για 2 μόνο παραστάσεις!

«Έτσι είν’ η Ζωή»
Ζωή Τηγανούρια & Χρήστος  Παπαδόπουλος 
για 2 μόνο παραστάσεις!
Κυριακές 5 + 12 Φεβρουαρίου
στο
KREMLINO
(Καραϊσκου 119, Πειραιάς)
 
Οι δυο αξιόλογοι συνθέτες & βιρτουόζοι μουσικοί βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί, στο KREMLINO του Πειραιά, για δύο μόνο παραστάσεις, τις Κυριακές 5 & 12 Φεβρουαρίου και ώρα 9:30 μ.μ. . 
Μας παρουσιάζουν το έργο τους και μοιράζονται τις καλλιτεχνικές τους εμπειρίες, μέσα από ένα πλούσιο μουσικό πέρασμα στον ελληνικό κινηματόγραφο, στη ρετρό εποχή, στο διεθνές ρεπερτόριο. Ασφαλώς δε παραλείπουν τις προσωπικές τους συνθέσεις που αγαπάμε καθώς και κλασικά λαϊκά τραγούδια μεγάλων συνθετών, που όλοι μας σιγοτραγουδάμε σε όμορφες στιγμές, διότι… «Έτσι είν’ η Ζωή…»
 
Μία ευδιάθετη, αισιόδοξη και γεμάτη εκπλήξεις παράσταση. Με νοσταλγικές, ερωτικές, ανατρεπτικές στιγμές που εξυμνούν τις ομορφιές τις ζωής, πλαισιωμένη από τρεις  «Πολύ» -τάλαντους ερμηνευτές: 
Η αυθεντία στα ρετρό κομμάτια -κι όχι μόνο- Θάνος Πολύδωρας, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια/ηθοποιός Πολυτίμη και η εξαιρετική Πελαγία. Νέοι καλλιτέχνες που ξετρελαίνουν με σκετσάκια και τις εκπληκτικές τους ερμηνείες επάνω στη σκηνή. 
 
Αλλά δεν σταματάει εκεί, κάθε εβδομάδα συμμετέχουν ιδιαίτεροι Guest:
Στις 05/02, η καθηλωτική Υακίνθη Λάγιου & η εκρηκτική σοπράνο Κασσάνδρα Δημοπούλου και στις 12/02 η ταλαντούχα Νικόλ Σαραβάκου.
 
Τα βλέμματα «τραβούν» και οι Αλίκη Μαυροειδή & Έλενα Λιναρδάκη με τις εξαιρετικές χορογραφίες σε Τango, Swing, Waltz, Cha-cha-chá και Gipsy-Balkan ρυθμούς, σε συνδυασμό με προβολές βίντεο. Το άρτιο αποτέλεσμα ολοκληρώνει το εξαιρετικό σύνολο μουσικών.
 
Κυριακές 5 & 12 Φεβρουαρίου, στο KREMLINO του Πειραιά (Καραϊσκου 119) και ώρα 21:30, για δύο μόνο παραστάσεις!
 
Κρατήσεις: 210 4100010
 
Είσοδος:
12 € με μπύρα/κρασί
10 € φοιτητικό/ανέργων
 
 
Καλλιτεχνική/Σκηνοθετική Επιμέλεια παράστασης: Ζωή Τηγανούρια 
Διεύθυνση ορχήστρας/Πιάνο: Σταμάτης Χρήστου
Ακορντεόν: Ζωή Τηγανούρια
Μπουζούκι: Χρήστος Παπαδόπουλος
Βιολί: Ιάσονας Κτενάς
Ηλ. Μπάσο: Γιώργος Πολίτης
Κρουστά: Στέλιος Γενεράλης
Επιμέλεια βίντεο: Νίκη Φουσκετάκη
Φωτισμός: Φώτης Ρίτσαρντ Κοκαβέσης
Μακιγιάζ: Σοφία Καραβασίλη
Βρείτε τη Ζωή Τηγανούρια στο:
Facebook
Twitter
Youtube Official Channel
Google+ Official Page
Instagram
Youtube Fans Channel
Google+ Fans Page
Zoe’s Official Website
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue