Αλεξάνδρα Βεκιάρη: Έχει αποτέλεσμα η Face Yoga; Αυτή είναι η #1 ερώτηση που μου κάνουν άπαντες!

Έχει αποτέλεσμα η Face Yoga;

Αυτή είναι η #1 ερώτηση που μου κάνουν άπαντες.

Και η απάντησή μου; Μια άλλη ερώτηση. Έχει αποτέλεσμα η γυμναστική; Αλλά και μια δεύτερη. Έχει η γυμναστική ηλικία;

Γιατί, απλούστατα, και στο πρόσωπο, όπως και στο σώμα, υπάρχουν μυς. Και όπως η γυμναστική είναι απαραίτητη για ένα υγιές και σθεναρό κορμί στο πέρασμα των χρόνων και στο πείσμα των καιρών, το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τη Face Yoga. Και όπως χάρη στη σωστή γυμναστική δεν θα έχετε ποτέ προβλήματα με τη… μέση σας, έτσι χάρη στη σωστή Face Yoga θα προλάβετε τη βαρύτητα, τη χαλάρωση και τις ρυτίδες από λάθος ή κακή χρήση των μυών!

Και όχι δεν θα αποκτήσετε περισσότερες (ρυτίδες) –μου το ρωτούν και αυτό. Πολύ απλά γιατί οι ασκήσεις δεν έχουν σκοπό να ενεργοποιήσουν ανεξέλεγκτα τους μύες, αλλά να τους ενεργοποιήσουν και να τους δυναμώσουν. Αλλά και να τους χαλαρώσουν από το στρες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Παράλληλα, εκτός από πρόληψη, με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αλλά και αποκαθίσταται η μικροκυκλοφορία αίματος και οξυγόνου στο πρόσωπο. Πολύτιμες προϋποθέσεις για ένα υγιές, λαμπερό και νεανικό πρόσωπο, αν μη τι άλλο νεότερο από τη βιολογική του ηλικία.

 «Βάλε τη Face Yoga στη ζωή σου και δες το πρόσωπό σου να αλλάζει. Δεν είναι θέμα ματαιοδοξίας. Είναι θέμα ποιότητας ζωής».

Follow Me στα social facebookinstagram | web για να μάθετε ακόμη περισσότερα!

Αλεξάνδρα Βεκιάρη, Face Yoga Specialist

Eίμαι Face Yoga Specialist, πιστοποιημένη από το International Holistic Medicine College και το Flow Center, ενώ έχω παρακολουθήσει webinars με την World Leading Face Yoga Expert, Fumiko Takatsu και σεμινάρια με την Danielle Collins. Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία, που υπηρέτησα για πολλά χρόνια με συνέπεια, έχω κάνει τη Face Yoga τρόπο ζωής και έχω αφοσιωθεί στην διάδοσή της στην Ελλάδα.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue