Έχεις ανακαλύψει τα θεραπευτικά οφέλη της αναπνοής σου;

Έχεις ανακαλύψει τα θεραπευτικά οφέλη της αναπνοής σου; Έχεις ανακαλύψει τα Ιερά δώρα της αναπνοής σου;

«Τα συναισθήματα έρχονται και φεύγουν σαν σύννεφα σε ανταριασμένο ουρανό. Η συνειδητή αναπνοή είναι η άγκυρα μου.»
 -Thich Nhat Hanh
 
Η αναπνοή είναι μια φυσική οργανική διαδικασία θρέψης του σώματος η οποία γίνεται χωρίς συνειδητή προσπάθεια. Μπορεί όμως ελεγχόμενη και με προθεσικότητα να μας διαποτίσει με περισσότερο οξυγόνο και ζωτική δύναμη και ενέργεια.

Το Breathwork είναι μια πρακτική με εξαιρετικά θεραπευτικά οφέλη. Μειώνει το στρες, απελευθερώνοντας όλες τις εντάσεις που αποθηκεύονται στο σώμα και στη ψυχή. Φέρνει βαθιά αποτοξίνωση. Μέσω της βαθιάς εκπνοής απελευθερώνονται το 70% των τοξινών του σώματος μας. Η κανονική μας εκπνοή φτάνει συνήθως μόλις το 30% της δυνατότητας των πνευμόνων μας.
Το Breathwork μας βοηθά να ησυχάζει το μυαλό και να αποκτά καλύτερη συγκέντρωση και ηρεμία. Μας παρέχει έτσι τη δυνατότητα να συντονιζόμαστε με πεδία δημιουργικά και να λαμβάνουμε πληροφορίες και λύσεις σε πιθανά προβλήματα μέσα από αυτά. Ισχυρά συναισθήματα και μνήμες απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της πρακτικής, αποκαθιστώντας τη βαθιά ισορροπία, τη συναισθηματική γαλήνη και την ευεξία
μέσα μας.
Το Breathwork αυξάνει την κίνηση της σεξουαλικής ενέργειας μέσα στο σώμα και αφυπνίζει την αισθαντικότητα μας και το πάθος μας για την ζωή. Θρέφει βαθιά το σώμα, την ψυχή και τη διάνοια, εξαγνίζει και ανατροφοδοτεί, πυροδοτώντας την ζωτική ενέργεια μέσα μας.
 
Ελάτε να ταξιδεύψουμε εντός της Ιερής Αναπνοής και να βιώσουμε όλο όσα το πνεύμα θέλει να μας πει όταν του επιτρέψουμε την πλήρη και απρόσκοπτη κίνηση μέσα στο σώμα μας. Κάθε άνθρωπος εμπεριέχει τις δικές του απαντήσεις. Υπάρχει μια βαθιά θεραπευτική Σοφία μέσα σε όλους μας. Ας την ενεργοποιήσουμε.
 
12733412 599224950218285 2996535776466853907 n
 
Λειτουργός: Άντρη Σκουλαρίκη
Facebook: Andri Skoulariki

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue