Έχουν κιτρινίσει τα νύχια σας; Δείτε ποιο είναι απόλυτο και φυσικό TIP!

Έχετε βάψει τα νύχια σας με ένα από τα σκούρα μανό ή έντονα που είναι της μόδας και όταν τα ξεβάψατε ανακαλύψατε ότι τα νύχια σας έχουν κιτρινίσει; Μην σας πιάνει πανικός γιατί υπάρχει λύση στο πρόβλημα! 
Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα και θα τα κάνετε σαν καινούργια:
 
Αφού έχετε αφαιρέσει το βερνίκι από τα νύχια σας πάρτε ένα λεμόνι.
 
Κόψτε το στη μέση και δημιουργήστε μια μικρή τρύπα στο κέντρο του λεμονιού, έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε το δάχτυλό σας.
 
Τοποθετήστε το δάχτυλό σας στην τρύπα και περιμένετε για λίγα λεπτά. Πριν βγάλετε το νύχι σας από το κέντρο του λεμονιού, στρίψτε το λεμόνι δεξία αριστερά για να για να γυαλίσει το νύχι.
 
Να τονίσουμε ότι το λεμόνι έχει ένα φυσικό παράγοντα λεύκανσης που λειτουργεί για τα νύχια σας και με την περιστροφική κίνηση βοηθάει να φύγουν οποιαδήποτε υπολλείματα έχουν μείνει από την κιτρίνισμα!
 
Σχετική εικόνα
 
Καλή επιτυχία αγαπημένες μας
 
Τάνια Νικολοπούλου
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue