Η Facialist Της Meghan Markle Αποκαλύπτει Το Μυστικό Για Να Έχεις Όμορφο Δέρμα!

Την ημέρα πριν από το γάμο της (τον οποίο παρακολούθησε εκατομμύρια κόσμος), η Meghan Markle πήρε τη βοήθεια της πιο φημισμένης facialist του Λονδίνου, Sarah Chapman.
Η Chapman, η οποία συνεργάζεται επίσης με τη Βικτόρια Μπέκαμ, έδωσε στην Μάρκλ τη λαμπερή, αυτή επιδερμίδα που κέρδισε τις καρδιές όλων όσοι την παρακολουθούσαν, από τη στιγμή που ο Πρίγκιπας Χάρι σήκωσε το πέπλο της μέχρι που έγινε Δούκισσα του Sussex.

Τώρα, μας αποκαλύπτει ποιο είναι αυτό το μυστικό φροντίδας του δέρματος το οποίο θεωρεί ότι είναι και το πιο «κρίσιμο».
“Πριν από δέκα-δεκαπέντε χρόνια ασχολιούμουνα με την αντιγήρανση”, δήλωσε κάποια στιγμή, “τώρα είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου;”.
Συνέχισε να εξηγεί ότι οι πελάτες της θέλουν «φυσικό» δέρμα, όχι άψογο και αεροστεγμένο. Μια χροιά που να φαίνεται φωτεινή, γεμάτη φρεσκάδα – αλλά όχι υπερβολική.
Το κλειδί για αυτό; Αντηλιακό, φυσικά.
“Το κρίσιμο είναι το SPF – όπως γνωρίζουμε”, λέει, σημειώνοντας ότι οι ακτίνες του ήλιου δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να προστατευτούμε.
“Τώρα όλοι αγωνιζόμαστε με το μπλε φως, το ορατό φως υψηλής ενέργειας, όλα και τα διαφορετικά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας από τις συσκευές και τις οθόνες, αλλά και την ατμόσφαιρα στην οποία βρισκόμαστε [έτσι] είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει το SPF στην καθημερινότητά μας.”

Αλλά ευτυχώς, το μόνο εύκολο πια ειναι η να φοράμε SPF κάθε μέρα. Τα παραδοσιακά SPF ήταν κάπως δύσχρηστα.
Τώρα όλα έχουν γίνει τόσο πολύ εύκολα και κομψά, αφού μπορείς να βάλεις τον ορό ή την ενυδατική σου κρέμα και μετά το SPF σου.

Και όχι μόνο βελτιώνονται οι τύποι αλλά και η ποικιλία. Τώρα, υπάρχουν αντηλιακά που ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος, από εξαιρετικά ευαίσθητο, ξηρό έως λιπαρό. 

Μην ξεχνάτε λοιπόν κάθε μέρα την αντηλιακή σας!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue