Φάουστ εναντίον Μεφιστοφελή-Χτες βράδυ στο Δημοτικό Πειραιά

Ευτυχώς πρόλαβα και το είδα, και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων του . Αυτή τη φορά η παράσταση που σκηνοθέτησε η Κατερίνα Ευαγγελάτου δεν ήταν απλά υπέροχη, ήταν συγκλονιστική. Τόσο εμπνευσμένη που θα έπρεπε να πάει παγκόσμια περιοδεία.

Του Νίκου Μουρατίδη

 

Όλοι ανεξαιρέτως οι συντελεστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κάτω από την καθοδήγηση της Κατερίνας Ευαγγελάτου, ακόμα και οι νέοι, οι σπουδαστές από την Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Θα σταθώ όμως στην ερμηνεία του Νίκου Κουρή, που δικαιωματικά αποκτά τον τίτλο του καλύτερου ηθοποιού της γενιάς του, και το μεγάλο όνομα στο Ελληνικό θέατρο. Από δίπλα ο Αργύρης Πανταζάρας με μια διαβολεμένη ενέργεια και μια έξοχη υποκριτική ευελιξία δικαίως και αυτός θεωρείται το νέο μεγάλο ανερχόμενο όνομα του Ελληνικού Θεάτρου. Από πέρσι προσπαθώ τνα την δω, αλλά όποτε μπορούσα δεν έβρισκα εισιτήριο. Όταν διάβασα ότι θα ξαναπαιχτεί έστω για λίγο ενθουσιάστηκα, αλλά και πάλι τα εισιτήρια έφυγαν εν ριπή οφθαλμού. Ε…. αναγκάστηκα και έβαλα τα μεγάλα μέσα. Δεν γινόταν να την χάσω. Και βρήκα θέσεις ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων του Νίκου Κουρή (13 Οκτωβρίου)….. 

Διαβάστε την συνέχεια, δείτε και φωτογραφίες στο  nikosonline.gr

 

b 5737 img 1430

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue