Η Εταιρεία Fashion Shoes Προχώρησε Σε Δωρεά Για Την Ενίσχυση Των Ελληνικών Νοσοκομείων

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Fashion Shoes, κος Νίκος Μόσχος, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των υποδημάτων Wonders Shoes στην Ελλάδα, προχώρησε σε δωρεά για την ενίσχυση των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» και της εταιρείας Davlas & PaRtners. Η χρηματική δωρεά έγινε αποδεκτή και θα διατεθεί στο αρμόδιο τμήμα για την στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Τα Wonders Shoes είναι τα πιο comfort γυναικεία παπούτσια. Ευέλικτα μοντέλα για κάθε μέρα, με φροντίδα στις λεπτομέρειες, άριστη επιλογή πρώτων υλών προσφέρουν άνεση του προϊόντος που αποτελεί σημαντική προτεραιότητα. Η ζωή είναι γεμάτη ενέργεια και ασταμάτητη δράση, τα Wonders Shoes διατηρούν τον ρυθμό και κρατούν το χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Το brand προωθεί στις γυναίκες υποδήματα υψηλής ποιότητας με εξαγωγές σε 50 χώρες, με αγάπη για τη λεπτομέρεια. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue