Ο Οίκος FENDI Παρουσιάζει Την Γυναικεία Συλλογή Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018

Ο οίκος FENDI παρουσιάζει την Γυναικεία Συλλογή Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018, που χαρακτηρίζεται από κομψά γυαλιά ηλίου και οράσεως με σύγχρονες σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Τα γυαλιά ηλίου F IS FENDI αποτελούν μια ωδή στην κληρονομιά του οίκου FENDI, μέσα από τολμηρές φόρμες και ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς, με χαρακτηριστικό τους το λογότυπο FF να αποτελεί μοτίβο για όλο τον σκελετό.

Τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως TROPICAL SHINE αποπνέουν την ταξιδιωτική φιλοσοφία με τον αέρα της Καραϊβικής, αποτυπώνοντας την μοναδική τεχνογνωσία του FENDI στον συνδυασμό υλικών.

Τα γυαλιά RIBBONS&CRYSTALS είναι ένας φόρος τιμής στον βασικό σχεδιασμό του Οίκου, αποδίδοντας την αγάπη για πειραματισμό μέσα από τολμηρά και σύγχρονα μεταλλικά μοντέλα, ενώ η πρόταση EYELINE έχει εμπλουτιστεί με καινούργια, σύγχρονα και παιχνιδιάρικα γυαλιά οράσεως.

Κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί ως έργο τέχνης, αντανακλώντας μια ιστορία μοναδικής κατασκευαστικής αρτιότητας και τολμηρής δημιουργικότητας σε έναν διαρκή διάλογο μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας.

F IS FENDI – Γυαλιά ηλίου FF 0327/S και FF 0323/S

Τα νέα γυαλιά ηλίου F IS FENDI αποτελούν μια σύγχρονη προσέγγιση σε μια κλασσική φόρμα και συμπληρώνονται από το χαρακτηριστικό λογότυπο FF, που αποτελεί μοτίβο για τον σκελετό ή τους βραχίονες.

Το μοντέλο διατίθεται σε λευκό ή μαύρο και βραχίονες σε ταρταρούγα με το μοτίβο του εμβληματικού λογότυπου FF, ή σε ταρταρούγα με το μοτίβο του εμβληματικού λογότυπου FF σε όλο τον σκελετό (μοντέλο FF 0327/s).

Στα μεταλλικά υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου F IS FENDI με την τετράγωνη φόρμα, το λογότυπο αποτελεί την χαρακτηριστική λεπτομέρεια στους λεπτούς βραχίονες. Το μοντέλο διατίθεται σε χρυσό/χάλκινο με μαύρους/καφέ φακούς, γκρι/χρυσό με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ροζ/χρυσό με καφέ φακούς, ανοικτό χρυσό με γκρι-γαλάζιους φακούς (μοντέλο FF 0323/s).

TROPICAL SHINE – γυαλιά ηλίου FF 0317/S και γυαλιά οράσεως FF 0334

Η τροπική αύρα και οι γεωμετρικές γραμμές εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν τη Συλλογή Γυαλιών του FENDI: τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως TROPICAL SHINE ξεχωρίζουν με καινούργιες σύγχρονες φόρμες, που χαρακτηρίζονται από λεπτούς και ελαφρείς όγκους.

Με ρετρό σχεδιαστική αφετηρία, αυτά τα υπερμεγέθη τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου διαθέτουν εντυπωσιακές μεταλλικές λεπτομέρειες και παλέτα θερμών χρωμάτων: καφέ/ροζ με καφέ φακούς, μπλε/γαλάζιο με σκούρους μπλε φακούς, σκούρα ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/διάφανο με γκρι/καφέ φακούς (μοντέλο FF 0317/s).Τα γυαλιά οράσεως, σε φόρμα «μάτι της γάτας» διαθέτει λεπτό μπιζουτέ μπροστινό τμήμα από ασετάτ και προσαρμοζόμενα στηρίγματα μύτης για άψογη εφαρμογή. Το μοντέλο διατίθεται σε ντεγκραντέ διχρωμίες του μπλε, του δαμασκηνί, της σκούρας ταρταρούγας και του μαύρου (μοντέλο FF 0334).

RIBBONS&CRYSTALS – γυαλιά ηλίου FF0325/S

Εκφράζοντας την αγάπη του Οίκου για την γεωμετρία και τον πειραματισμό, τα γυαλιά ηλίου RIBBONS&CRYSTALS διαθέτουν εξαιρετικά ελαφριά υλικά και τολμηρές μεταλλικές φόρμες που υπογραμμίζουν τη σύγχρονη αίσθηση του σχεδιασμού. Η υψηλής τεχνολογίας κατασκευή περιλαμβάνει την αναδιπλούμενη, αιωρούμενη μπάρα που περιβάλλει τους φακούς καθώς και τα διακριτικά κρύσταλλα Swarovski που διακοσμούν τα βιδάκια, αποπνέοντας μια φουτουριστική όσο και πολυτελή αίσθηση. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει: γκρι με σκούρους γκρι φακούς, μπλε με γαλάζιους ντεγκραντέ φακούς, σικλαμέν με ροζ ντεγκραντέ φακούς και καφέ με καφέ ντεγκραντέ φακούς (μοντέλο FF 0325/S). 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue