Φέρε το Πάσχα στο σπίτι σου με λίγα βήματα!

Πάσχα στην πόλη φέτος ε; Ναι ξέρω, θα ήθελες να ταξιδέψεις και να βρεθείς αλλού, αλλά έχουμε την λύση για να ξεχαστείς!

Μετάτρεψε το σπίτι σου με λίγα βήματα σε ένα χαρούμενο και πασχαλινό περιβάλλον, ώστε να απολαύσεις και το Κλεινόν Άστυ!

Για αρχή φίλη μου τα λουλούδια θα γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι! Μπορείς να τα τοποθετήσεις σε μεγάλα βάζα ή σε στεφάνια και να τα συνδυάσεις με ψεύτικα αυγά σε διάφορα μεγέθη. 

Μιλώντας για αυγά, δεν χρειάζεται να περιοριστείς στο κλασικό κόκκινο χρώμα. Πάρε μερικές ιδέες και δημιούργησε ενδιαφέρουσες συνθέσεις με αυτά. Γέμισε ψάθινες πιατέλες ή και γυάλινα βάζα , αν προτιμάς πιο minimal ύφος. 

Αν έχεις κάποια διώροφη πιατέλα, μπορείς να την αξιοποιήσεις διαφορετικά! Βάλε επάνω της διακοσμητικά αντικείμενα, αυγουλάκια ή και λουλούδια, αντί για φαγητό αυτή την φορά.

Αφού το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό, μήπως να στολίσεις δέντρο; Πασχαλινό φυσικά! Μερικά κλαδιά και λίγα διακοσμητικά είναι το μόνο που χρειάζεσαι!

Φυσικά αν δεν έχεις όρεξη και διάθεση για πολλές κατασκευές, μερικά επιτραπέζια πασχαλινά διακοσμητικά αρκούν. Μπορείς να «παίξεις» με τα μεγέθη τους και να τα στολίσεις σε σημεία στο χώρο σου.

Για το τέλος άφησα τι χρειάζεται να αφαιρέσεις από το χώρο σου! Απομάκρυνε βαριά υφάσματα και ό,τι παραπέμπει σε χειμώνα. Μην ξεχνάς ότι βρισκόμαστε στην μέση της άνοιξης. Ανοικτόχρωμα υφάσματα σε μαξιλάρια και ριχτάρια θα ανανεώσουν τις πασχαλινές διακοπές σου!

Για περισσότερες ιδέες,…μέχρι να τα ξαναπούμε!


 

 


 

 


 

 

 
 

 


 

 


 

 


 

 

Κατερίνα Ευθυμίου Positive and Architects

Είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός και τα τελευταία χρόνια διατηρώ το αρχιτεκτονικό γραφείο «Positive+Architects» στην Αθήνα. Η αγάπη για την αρχιτεκτονική και το design με οδήγησε στις 5 τελικές υποψηφιότητες για το Διεθνές Βραβείο Ελληνίδας (Greek International Women Award), με το έργο «6 νέες κατοικίες με containers». Παράλληλα, η ενασχόληση με την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα είχαν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του «Servio», μιας καινοτόμου εφαρμογής για κινητά για το χώρο της εστίασης.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue