Φέτος Λέμε Ναι Στα Εκκεντρικά, Oversized Κοσμήματα

Μέρες εξισσορόπησης και ανανέωσης. Έτσι τις ονομάζουμε εμείς στο likewoman.gr, αυτές τις ημέρες μετά από την καραντίνα. Όλες μας έχουμε επανέλθει με όρεξη, χαρά και ενεργητικότητα και πολλά μα πολλά καινούργια σχέδια. Όμως η ομορφιά και το στυλ δεν σταματά. Τώρα το θέλουμε όσο ποτέ. Να είμαστε περιποιημένες, όμορφες και λαμπερές. 

Εάν και εσείς ανήκετε στην κατηγορία των fashionistas που τους αρέσει να ξεχωρίζουν με τα αξεσουάρ και το στυλ τους, τότε συνεχίστε να διαβάζετε.

Σαν γυναίκες που είμαστε εκτός από τα ρούχα, δεν λείπουν από την ντουλάπα μας και τα αξεσουάρ. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην τα λατρεύει.

Φέτος εμείς λέμε ναι στα εκκεντρικά, oversized κοσμήματα. Αγκαλιάζουμε το χρώμα, τη φύση, το άσπρο και το μαύρο. Λέμε ναι σε όλα αυτά που θα μας φτιάξουν την διάθεση και θα έχουμε ένα σούπερ καλοκαιρινό Look.

Παρακάτω, ρίξτε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο προσθέσαμε εμείς στην εμφάνιση μας τα κοσμήματα της Θάνιας Ιορδανίδου.

Ακολουθείστε την Θάνια Ιορδανίδου στα Social facebok | Instagram | mail thaniaordanidou@gmail.com

Φωτογραφίες Γιάννης Βλασσερός

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue